Wayne Rooney matkustaa Yhdysvaltoihin keskusteluihin DC Unitedin kanssa, tiedottaja vahvistaa

Evertonin ja DC Unitedin välillä ei ole tehty sopimusta, mutta Rooney matkustaa Yhdysvaltoihin tutkimusneuvotteluihin Evertonin luvalla. Matka on tiedonkeruumatka 32-vuotiaalle ja hänen tukihenkilöstölle, kun he tutustuvat DC Unitedin kokoonpanoon. Mikä tahansa siirto olisi kuitenkin täytettävä Evertonin hyväksyntä. Wayne Rooney haluaa Evertonin johtajan selventää ennen tulevaa päätöstä Lue lisää

Lopullinen päätös ehdotetuista sopimuksista olisi Premier League -klubilla ja heidän uudella johtajallaan. .Marco Silva on johtava ehdokas menestymään Sam Allardycessä ja Rooney haluaa keskustella roolistaan ​​seuraavan johtajan alaisuudessa ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Allardycen vaihtamisen on arvioitava joukkue ennen siirron siirtoja. “Jos aiomme tehdä päätöksiä pelaajista, on tärkeää, että johtaja on mukana, koska hän aikoo työskennellä heidän kanssaan joka päivä,” sanoi Brands, joka on äskettäin palkannut PSV Eindhovenilta. ”Huolehdin pitkän aikavälin strategiasta, mutta ensimmäinen tehtävä on nyt löytää johtaja mahdollisimman pian ja heti mennä töihin joukkueeseen.”

Rooney on tällä hetkellä lomalla Barbadosissa ja hänen mukana on Washingtonin matkansa hänen pitkäaikainen neuvonantaja Paul Stretford.

Uutisia vierailusta ilmeni ensimmäisen kerran Washington Postin raportissa keskiviikkona.Pelin edustaja vahvisti, että se tapahtuu tulevina päivinä. Everton ei ole kommentoinut uutisia.

Rooney palasi ensimmäiseen klubiin Everton viime kesänä 13 vuotta Manchester Unitedin kanssa. Hän sijoittui 11 maaliin juuri päättyneen kauden aikana, mukaan lukien hattu-temppu West Hamia vastaan ​​marraskuussa.

Samalla tuotemerkit tapaavat Silvan ennen kuin Everton viimeistelee uuden johtajansa nimittämisen. Hollantilaisella on voimakas ja laaja-alainen tehtävä Goodison Parkissa ja on hahmotellut kriteerit uudelle nimitykselle. Se ei välttämättä onnistu 32-vuotias Rooney.

”Minusta on tärkeää, että hän (seuraava johtaja) haluaa työskennellä uudessa filosofiassa, uudessa strategiassa, jolla haluamme työskennellä jalkapallon johtajan kanssa.Mielestäni on tärkeää, että hän luo ympäristön pitkällä aikavälillä, ja mielestäni on tärkeää, että hän on nykyaikainen valmentaja. Jos ajattelet, mitä Evertonin suunnitelmat ovat, mielestäni moderni valmentaja mahtuu tähän profiiliin. Sitten hänen filosofiansa ja miten hän haluaa pelata on tärkeää. Mielestäni sen on oltava valmentaja, joka haluaa työskennellä nuorten pelaajien kanssa.