VIDEO: Mukavin tavoite on pudonnut Liverpoolin verkkoon. Laukaus Jamie Vardy

Lontoon Derby esitteli myös kauniin tavan vierailla Ramseyssä, joka teki jalka keskellä. Kotimaa Harry Kane sai kuitenkin etusijalle lain 29. Maalivahti Ospinu, joka oli yllättynyt loukkaantuneesta Čechistä, oli yllättynyt rangaistusalueen vasemmalta puolelta – hämmästyttävä isku raskasta kulmasta putosi kaukaiselle napalle, ja englantilainen edustaja hyppäsi kasvoiltaan suojaavasta maskista.

4. Christian Benteke Manchester United – Liverpool 3: 1, 5. kierros

Tällainen paraati Premier League ei ollut nähnyt sitä pitkään, englanninkielinen media kommentoi viime syyskuussa.Liverpoolin hyökkääjä Christian Benteke innoitti Englannin jalkapalloa. Liverpool on kuitenkin menettänyt vain tappionsa suurimman kilpailijan kanssa Premier League -ottelussa. Se ei ollut klassinen ammuttu päähän tai saksille, koska se oli portti porttiin.

3. Matt Ritchie Bournemouth – Sunderland 2: 0, 6. kierros

ensimmäiseen tavoitteeseen Premier League ei unohdeta. Bournemouthin Matt Ritchie ei unohda häntä.Kun hän teki ensimmäisen kerran uransa korkeimmalla englantilaisella kilpailulla, hän oli mahtava laukaus. hän pyyhkäisi hänet portin yläosaan vasemmalla kädellään. Premier Leaguein kuudes kierros ei nähnyt hienompaa osumaa.

2. Dele Alli Crystal Palace – Tottenham 1: 3, 23.Kaksikymmentä vuotta vanha englantilainen poika, joka on nimitetty Hodgsonin valmentajaksi Euroopan mestaruuskilpailussa, on kuvitteellinen hopea.

Tavoite Toiminta alkoi Kaneen vetämällä, ja Eriksen palasi pallon keskelle. Ja sitten se tuli. Alli käsitteli palloa yhdellä kosketuksella, käänsi puolustavan vastustajan toiseen ja ampui kolmannen kosketuksen vuorostaan. Pallo ei koskaan pudonnut maahan. Kaunis.

1. Jamie Vardy Leicester – Liverpool 2: 0, 24. kierros

kerran nähdäkseen Leicesterin Jamier Vardyn tavoitteen Liverpoolia vastaan.Jos hän olisi kaikkein kaunein, se on kiistaton. Mutta se oli ehdottomasti Leicesterin silmiinpistävin hetki otsikon etsinnässä.