Tunsin valtavan mahdollisuuden

Hänellä oli korvakorva ja hymyili autuasti.

Mattoilla kukaan tšekkilöistä ei ollut parempi. Krpálekin voitto näytti samalla varmuudella kuin Tšekin Nightingale-kyselyn, jonka Karel Gott odotti hallitsevan äskettäin. .

“Ja uskon tämän olevan joka vuosi, tällä kertaa joku hallitsee minut”, hän myöntää. Gottovskyn hengessä “en todellakaan odottanut tänä vuonna”.

Krpálek haluaa myös loistaa maailman kilpailussa. Ja laakeroita yritetään esiintyä eri tavoin.Ehkä lokakuun lopussa hän hyökkäsi odottamatta jyrkästi Abu Dhabissa pidetyssä Grand Slam -finaalissa heti aloituksen jälkeen.

Hän teki nopean päätöksen. Mitä hän teki. Vain viiden sekunnin kuluttua venäläinen Inal Tasojev kuitenkin iloitsi. Hän otti liikaa Tšekin kansalaisen rohkeasta askeleesta ja heitti Krpálekin ipponiin. “Tunsin loistavan mahdollisuuden kiirehtiä sinne, mutta unohdin, että vastustajani oli kolmekymmentä puntaa raskaampi ja ilmeisesti hänellä oli enemmän voimaa”, hän selittää hymyillen huvittuneena.

hän heitti minut ”, hän sanoo vastustajansa edessä.Se oli selkeä askel. ”

poltin paljon lihasmassaa

Lähes välittömästi raskas paino alkoi kerätä osittaisia ​​menestyksiä, tuli pian Euroopan mitalit. ”Olen erittäin tyytyväinen tuloksiin. En todellakaan odottanut olevansa Euroopan mestari kahden vuoden kuluttua. Otan tämän vuoden maailmanmestaruuskisan viidennen sijan kauniina ponnahduslautana ”, hän kertoo. Hän taistelee hänen puolestaan ​​alle kahdessa vuodessa ja kerää jo pisteitä pätevyydestä. “Nyt menen Japaniin ja sitten Kiinaan turnaukseen, ja haluan treenata kuntosalilla tammikuusta lähtien.”

Noin kolmen kuukauden ajan Krpalek keskittyy lihasmassan lisäämiseen ja voiman lisäämiseen.

“Kaipaan lihaksiani nyt.Poltin paljon massaa valmistautuessaan maailmanmestaruuskamppailuun. Teen parhaani harjoittaakseni ”, hän sanoo.

Harjoittelee yleensä kahdesti päivässä. Se ei kestä rauhallisesti, se toimii myös lomalla. “En voi tehdä mitään kahden päivän ajan, sitten minun on mentävä kuntosalille”, hän kuvaa.

Mutta hän joskus tapahtuu, että hän vain ei halua käydä läpi toista huijausta. Sillä hetkellä hänen mielensä vilkkuu yleensä ajatuksesta, että hän seisoo korokkeella ja kuuntelee hymniä. ”Siksi teen kaiken. Ja sitten kun tulokset tulevat, tiedän, että se kannatti. ”

Nyt hän haaveilee Tokion mitaliseremoniasta. Näkeekö hän sen?