Tšekin uimarit lähtevät Kazanille MS: lle. Tavoite? Ole askel eteenpäin, pomo sanoo

“Olen tyytyväinen, kun me poiketa Kazan parempia tuloksia kuin kaksi vuotta sitten Barcelonassa. Se riittää, jos olemme askel eteenpäin. Barcelonassa meillä oli kaksi finaaliin ja neljä semifinaaliin, josta käytämme “, sanoi Perna tämänpäiväisessä kokouksessaan Prahassa.

Venäjällä torstaina lentää 13 urheilijaa altaassa uinti: Peter Bartůněk, Roman Dmytrijev, Pavel Janecek, Jan Micka, Jan Šefl, Martin Verner, Simona Baumrtová, Martina Elhenická, Petra Chocová, Anna Kolarova, Martina Moravčíková, Pyhän Lucie ja Barbora Závadová. Suurimmat toiveet ovat onnistuneita olympia limitáři Mick, Baumrtová ja Závadová.

“Se ei tule olemaan helppoa missään tapauksessa kilpailu ole juurikaan menetetty.Jotta maailman ranking on paras tällä hetkellä Simona Baumrtová Honza pallot, jotka ovat kahdenkymmenen parhaan alhaisempia järjestyksessä, kaikki muu on jopa kolmannella kymmenen. Joten pääseminen semifinaaliin ja finaaliin tulee olemaan suuri menestys “, sanoi Perna. Baumrillä on kaksi merkkikohtaista raitaa. “Yritän valmistautua lähinnä kahteen sadaan, mutta viime vuosina olin yli sata. Joten minulle on olemassa tärkeimmät Olympic-reitit. Näemme missä tulokset ovat parempia “, sanoi 23-vuotias Baumrtová, joka satoilla Barcelonassa voitti kuudennen.

“Toivon, että voin uida hyviä aikoja ja henkilökohtaisia ​​tietueita.Olisi mukavaa voittaa 15 minuuttia, mutta tärkeintä on henkilökohtainen paras “, sanoi Mick kaksikymppisenä, joka oli myös läsnä osmistovce.

Závadová uivat sekauinti 400 ja 200 metriä. “Tavoitteena (400 metriä) on päästä lopulliseen paikkaan, jossa olin viimeiset neljä vuotta sitten. Kanssa, että haluaisin kaksisataa vasemmalle, ja haluaisin semifinaali, “halusi kaksikymmentäkaksi uimaria.

Kazan uida altaassa, joka sijaitsee stadionin paikallisen jalkapalloseuran Rubin. Areenalla on päällekkäiset uimistarkoituksiin, ja jokaisessa osassa on 50 metrin allas. Kapasiteetti mestaruudesta on 12-15000 katsojaa.

“Toivon yleisö tulee sinne, kun tulee niin valtava stadion.Jos se on tyhjä, niin se olisi tyhmää “, hän sanoi hymyillen Závadová. “Katsoin lipunmyynnissä ja näyttää siltä, ​​että jopa lämmittää olisi paljon katsojia, joten näemme”, lisäsi valmentaja Perna.