Tartu, jos voit tehdä sen! Suomen otsikko juhlii myös “kolme kuningasta”

Niinpä heidät yhdistettiin ensimmäisessä rivissä olevien mestareiden luetteloon. Ja näin kokonaistuottavuusluokitus, nämä kolme ovat keränneet yhteen seitsemässä kuuluisassa 44 pisteessä!

“Se ei ole tapa, ja minun on sanottava, että olin yllättynyt siitä, että huomattavasti nuoremmat pelaajat pystyivät hallitsemaan sitä. He ovat todella tyytyväisiä, he ovat jo erinomaisia ​​jääkiekkoilijoita ”, sanoo Martin Hosták, Tšekin tv-asiantuntija ja entinen edustaja. “Hattu alas, kuten he tekivät.” Koko suomalainen joukkue näytti onnistuneen mestaruuden, tämän hetken sankari oli kultainen ampuja Kasperi Kapanen, joka laajensi päätökseen Venäjän kanssa. Kaikesta huolimatta trio P + A + L erottuu.Pal!

Uudella vuosituhannella tämä on ensimmäinen kerta, kun ensimmäiset kolme paikkaa “kaksikymmentäluvulla” olivat yhden Kanadan ulkopuolisen maan edustajia (tämä tehtiin kolme kertaa), Pujlujärven 17 pistettä toisen kerran (vain Kanadan Schennillä oli 18 vuonna 2011). Mutta kaikkein kiehtovin nuorten tekijä ja kuinka paljon he ylittivät kokeneempia kilpailijoita, vaikka junioriluokissa se on suuri etu joka vuosi.

“Suomen jääkiekko kokee suuren aikakauden”, sanoo TSN: n asiantuntija Craig Button. suomalaiset ystävänsä halusivat alunperin näitä “kaksikymmentä” mieluiten seuraavana vuonna – se tuntuu vieläkin suuremmalta suosikilta. ”

Eliittihyökkäys tuntui ajautuneena ajan myötä ja sen kaksi jäsentä sekoittivat päätään ulkomaille.Maailmanmestaruuskilpailussa hän otti pronssia (ja päättyi suomalaisen trion takana) ja amerikkalaista Matthewsia, joka valittiin seuraavaan luonnokseen. Kansallinen posti on kuitenkin maininnut yhden partiolaisista: “Puljujärvi ja Laine olisivat saattaneet ohittaa hänet. Ja jos ei, se on ehdottomasti heijastuskysymys. ”

No, se on laadittu ja kaikki yhdistää jotain, jota voidaan kutsua suomeksi. “Eniten painotetaan 15 – 18-vuotiaita, kun pelaajat hyppäävät valtavasti. He eivät mene niin usein ulkomaisiin junioreihin, yleensä he voittavat kotimaan SM-liigassa.Ja se menee sateenkaarelle, “Hostak sanoo.

Seuraavassa on numerot, jotka tukevat hänen sanojaan: Neljä suomalaisen kultaisen joukkueen jäsentä teki korkeimman kilpailun 16-vuotiaana! “Nämä kaverit ovat erittäin lahjakkaita ja hauska katsella”, hän kertoi tunnetuimmista suomalaisista Teemu Selänneä.

Kun Tšekin Extraliga perusti pakolliset istuimet nuorille pelaajille, ensin – jopa ilman kiintiöitä.

“Ne ovat hyviä, jotkut pojat saattavat saada mahdollisuuden ja muuten he eivät saa. Mutta vankka paikka ei takaa ketään.Jos on ketään, joka olisi todella 16-vuotiaana, kouluttajat rakentavat sen mielellään; kukaan ei jätä häntä keskelle tai nuorelle ”, Hosták sanoo:” Pieni ongelma on, että en näe tällaisia ​​pelaajia tšekkiläisissä vuoristoissa ja lehdissä. ”

Se oli” kulunut “Suomessa. Ja niinpä päivää ennen Kolmen Kuninkaan juhlaa jääkiekko-trio antoi maalle kruunun.