Swansea varmuuskopioi puheenjohtajan sanat Chelsean kanssa

Kummallisessa mutta pakottavassa pelissä Swansea järjesti epätodennäköisen toisen puoliskon taistelun, joka galvanoi kodin fanit ja tarkoitti, että Francesco Guidolinin pelaajat jättivät kentän lämpimään suosionosoitukseen viimeisessä pilliin.Se oli jonkin vedonlyönti sivuja verran kääntymisestä avaamisesta 45 minuuttia, kun Swansea onnistui vain neljä kosketusta Chelsea-rangaistusalueelle ja näytti joukkueen untuvakävelystä kohti kolmatta peräkkäistä Premier League-tappiota keskellä tuomiota ja synkkyyttä.Diego Costa tarttuu Chelseaan pisteen jälkeen Swansean nopea käänne Lue lisää

Guidolin sai taktiikkansa kaikki väärin ensimmäisellä puoliskolla – johtaja tunsi pakko pyytää anteeksi Neil Taylorille sen jälkeen, kun hän oli vaihtanut hänet ennen väliä – ja se oli outo, päänsärkyvä tapahtumakierros joka johti Swanseaan palaamaan takaisin otteluun uudelleenkäynnistyksen jälkeen, kun Chelsea syyllistyi tasoittimen itsetuhoamispainikkeeseen ja ehkä valitettavasti, että Gary Cahillille ei myönnetty vapaapotkua, kun Leroy Fer hylkäsi hänet toiseksi. / p>

Swansea voitti hyväkseen täyden hyödyn, kun he saivat kahdesti kaoottisen minuutin aikana, mutta olisi vaarallista lukea liikaa tulokseen, joka saattaa olla paperoitu yli muutaman c. telineet.

Swansea näytti täysin kadonneen ensimmäisellä puoliskolla ja vain Guidolin tietää, mitä hän ajatteli, kun hän päätti asettaa joukkueensa kolmen miehen puolustukseen, jossa hän käytti vasemmalla puolella Stephen Kingsleyn takaisin kaupankäynnin puolivälissä.Swansea ei saanut mitään puolustuksellisesti järjestelmästä, jota he eivät koskaan olleet mukavia ja hyökkäävä näkökulmasta he olivat hampaattomia, eikä mitään vauhtia tai leveyttä jättäneet keskikentän mihinkään menemään hallintaan. Lue lisää

Kannattajien levottomuus ensimmäisellä puoliskolla oli ilmeinen, kun taaksepäin ja sivuttain kulkevia kulkuneuvoja oli tervehdytty huokauksilla, ja selvä kysymys oli, kuinka kauan Guidolin jätti sen ennen kuin hän hyväksyi tehnyt virheen. Vastaus oli 41 minuuttia ja Taylor ei yrittänyt piilottaa turhautumistaan, kun tuli selväksi, että hänet on tehty syksyllä.Modou Barrow vetäytyi ja korvasi Taylorin huolellisesti, kun hän löi istuimellaan penkillä.

“Ensin ensimmäisen Chelsean tavoitteen jälkeen emme pelanneet hyvin”, Guidolin sanoi. ”Tällöin päätin muuttaa. Olen pahoillani Neil Taylorista. En ole tottunut vaihtamaan pelaajaa ennen ensimmäisen puoliskon loppua. Jos olisin odottanut taukoa, se olisi voinut olla hänelle parempi. ”

Kysyi hän anteeksi suoraan Taylorille, Guidolin sanoi:” Kyllä. Penkillä ja pukuhuoneessa. Hän on fiksu kaveri. Luulen, että hän ymmärsi, mutta tein virheen. Voisin, olisin voinut odottaa kolme minuuttia. Mutta Mo oli valmis viisi minuuttia ennen, joten parhaat vedonlyöntibonukset päätin tehdä niin.Se on ensimmäinen kerta urallani. ”

Barrow, jonka suora juoksu lisäsi tuoreen ulottuvuuden Swansea-tiimiin, oli kädessä taajuuskorjaimessa, kun hänen ylitön risteensä Gylfi Sigurdssonille rohkaisi Thibaut Courtoista tulemaan hänellä ei ollut mitään mahdollisuutta saada palloa. Chelsean maalivahti alensi Sigurdssonin ja islantilainen menestyi rangaistuspisteestä, josta tuli Swansean kaikkien aikojen johtava Premier League -joukkueen maalintekijä 26 maalilla. Swansea City 2-2 Chelsea: Premier League – kuten se tapahtui Lue lisää

Se oli Fer, joka antoi Barrow’lle vapaan joukkueen lyijypisteeseen asti ja hollantilainen teki myös Swansean toiseksi päivänä, jolloin hän oli mukavasti paras pelaaja.Fer, joka liittyi viime aikoina pysyvästi Queens Park Rangersilta kesän jälkeen laina-oikeinkirjoituksen jälkeen, on nyt voittanut kolme neljästä Premier League -pelistä ja on muuttumassa arvokkaaksi hankkimiseksi joukkueelle, jolla ei tällä hetkellä ole tavoiteuhkaa. </P Samaa ei voida sanoa Chelseasta, sillä Diego Costa pelaa asiantuntevasti pantomime-konna, jotta hän voisi pisteet kahdesti ja kieltää Guidolinin puolelta epätodennäköisimpiä voittoja.Swansea kuitenkin vaalittaa kohtaa olosuhteissa, ja vain aika kertoo, oliko Jenkins oikeassa, kun hän ennusti, että tämä joukkue voi aiheuttaa vielä lisää häiriöitä tällä kaudella.

“Meillä on suuri joukko pelaajia, jotka meillä on suuri emotionaalinen yhteys jalkapalloseuraamme ”, puheenjohtaja kirjoitti ohjelmassa. ”Pienellä rakkaudella, huolella ja kannattajien tukemalla, uskon, että tämä ryhmä voi yllättää muutamia ihmisiä kampanjan aikana ja taistella jälleen kertoimia vastaan.”