Selvä tehtävä Pardubicen jalkapalloilijoille: heijastaa hyökkäystä

Yksi Pardubicen kokoonpanon keskeisistä artikkeleista ilmestyi eilen nurmikolla. Kapteeni Jan Jeřábekin rooli oli kuitenkin erilainen kuin älykkäiden kulkureittien keksiminen, toiminnan aloittaminen ja keskikenttäpelien pelaaminen. Kun onnittelivat lahjakkaita peruskoulun jalkapalloilijoita oikealla kädellään, hänen vasemmansa oli kiinnitetty ortoosiin. Olkapään vääntyneet nivelsiteet ovat selkeä merkki siitä, että Jeřábek ei auta joukkuetovereitaan tänään tai kahdessa muussa FNL-parissa. Pardubicella on vielä jotain, mitä heillä on. Takana olevat vastustajat ovat meitä, sanoo valmentaja Jiří Krejčí.

Se on hieman outoa.Vaikka Pardubice ei ole voittanut kolme kertaa peräkkäin, niiden etäisyys viidenteen Ústí nad Labemiin on vain kolme pistettä. Mutta joukko vainoajia, mukaan lukien Budejovice, lähestyi vaarallisesti seitsemännen sijansa takana. Liian epämiellyttävä tapa. Jeřábek on poissa ja mahdollisuus, että toinen pelin luoja, Jan Řezníček, jolla oli suuri muoto keväällä, hyppäsi peliin?

“Zero. Hänellä on rikki nilkan nivelsite, ”räätälöi sanoo, selvä tuomio.

On aika kokeilla sairauden vuoksi. Terveiden varastot ovat ohuempia.Valmentajan duo Krejčí-Míchalilla ei ole mitään kosketusta, mutta kykenevät taistelijat ovat nälkäisiä penkin pomojen näyttämiseksi. Vaikka viime viikonloppu Opavassa oli punainen ja valkoinen, viimeisimmän toiminnan jälkeen (tappio 0: 1) kaikki ponnistelut menetettiin. Työskentelimme tiiminä ja muutoksina. En voi syyttää ketään pääsystä. Tiimin henki oli näkyvissä. Näemme, voimmeko toistaa sen tänään, ”sanoo Krejčí.

Budweiser Budweiser -tiimi tuli viime vuonna progressiiviseen tonttiin Znojmo-pisteiden menettämisen jälkeen. Piirros 2: 2 tarkoitti Etelä-Böömin (ja viidennen rivin) neljäntenätoista solmua kauden aikana, jolloin siitä tuli itsenäinen johtoasemalla.He lisäsivät yhden “pehmeän” rikkaan yhden pisteen kokoelmaan jopa Pardubicea vastaan, kun Kim ei saanut arvoa 1: 1 89. minuutissa.

Budejovice luottaa hyökkäyksessä oleviin kadetteihin. Pitkä Kalod, joka on seitsemän osuman paras maalintekijä, voi tarttua tuleen.

“Lime pallot lentävät häntä. Tavallisissa tilanteissa ne ovat vaarallisia. Lisäksi he ovat kokeneet Šimákia ja Benátia, jotka ovat pelaajia, jotka ovat jo käyneet läpi paljon. Mutta meidän on otettava täydellinen ilme ja yritettävä pelata aktiivisesti ”, Tailor ehdottaa.

Kuitenkin Opava-kissa oli kiireinen, sekä päähän että jaloihin.

” Milloin menetät viime hetkellä, se ei ole iloinen eikä se lisää psykettä.Fyysisestä näkökulmasta se ei ollut myöskään ihanteellinen, koska soitimme lauantai-iltana, sitten meillä oli neljän tunnin matka, ja sunnuntaina meidän oli vielä täytettävä B, ”Krejčí sanoo. Todennäköisesti hän antaa Milanolle Knoblochille mahdollisuuden olla yksi parhaista pelaajista Opavassa. “Tilanne viittaa tähän. Milano teki hyvää työtä. Hän työskentelee vastuullisesti koulutuksessa ja ansaitsee mahdollisuuden ”, lisää Krejčí.