Plecanec auttoi voitossa, Polák lisäsi taistelun samaan tasapainoon

Vain neljäntenä viimeisimmän kuusitoista voittoa aloittaa Montrealin jääkiekkoilija keskiviikkona. Päivä 3: 4 Philadelphiassa oli kotifaneille, joka esitteli itsensä kahdeksan suuntaiseen matkalle ensimmäisen kerran joulukuun 17. päivän jälkeen, lähellä 2: 1-tulosta New Jersey . nykyinen NHL vaikuttaa minusta erityisenä muodostuksena joka vuosi, sitäkin tärkeämpää. Viime aikoina tappioistamme johtui paljon heikommasta erikoisrakenteiden pelistä. On hyvä, että onnistuimme lopulta kääntymään, “Captain Winner Max Pacioretty sanoi ottelun jälkeen.

Molemmat Canadiensin tavoitteet pelattiin peleissä, joissa oli epätasapainoinen määrä pelaajia jäällä. Ensinnäkin 19. minuutilla Pacioretty itse Tomáš Plekánin (18:29, +/-: 0, 1 ammuttu, 0 + 1) ja P.K.Subbana käytti hyväkseen valtapeliä ja toisen kahdenkymmenen minuutin lopussa hän löi kotiin jopa heikentyneissä peleissä. Maalivahti Torrey Mitchell oli maalintekijä 2: 0: lla. Forvard Jiri Tlusty (15:07, +/-: 0, 1 ammuttu) jätettiin ilman pistettä. Polvilla työskentelemällä Patrik Elias ei osallistunut otteluun, aivan kuten Tomáš Fleischmann. Hän ei saanut pisteitä edellisissä seitsemässä pelissä, ja kouluttajat antoivat Sven Andrighettille mahdollisuuden, kolmas voitto sarjassa, viimeinen kahdeksas aloittaa pitkällä aikavälillä, Toronton jääkiekkojoukkueen alku .Kanadan joukkueen viimeinen joukkue voitti selkeän tuloksen 4: 0: sta Anaheimissa , jossa Jiri Sekac oli jälleen vain ei-toisiaan korvattavien korvikkeiden joukossa. 15:15, +1, 1 ammuttu, 0 + 1), jotka auttoivat Maple Leafsin kolmannessa järjestyksessä Nazema Kadrin aukosta 33. minuutissa. Yleisö osoittautui katkeraksi, kun se oli ensimmäisessä kolmanneksessa, että kotiseutuneiden marttyyri Josh Mansonin joukot olivat ensimmäinen tähti kaksintaistelun voittajaksi. Parenteau. Maalivahti Jonathan Bernier tarvitsi 39 tehtävää toisen puhtaan kauden tilille. Viime aikoina saavutetuista saavutuksista huolimatta Toronto pysyy kiinni itäisen konferenssin pohjalla, kun sillä on 14 pistettä 14 voitolla.kanta 16: een voitetun Anaheimin kokonaisuudessaan on muuttaa kolmannesta Länsi-konferenssitaulukon lopusta.

Toiseksi, kahden päivän aikana Chicago Pittsburghilla juhlivat Stanley Cupin puolestapuhujaa. 3: 2-tiistain ulkopuolella tapahtuneen menestyksen jälkeen Blackhawks iloitsi 3: 1 -joukkueessa yleisönsä edessä ja vahvisti toisen sijan Länsi-konferenssipöydässä. Vaikuttava Pittsburgh on sen sijaan kymmenennellä sijalla itäisen konferenssilinjan alapuolella.

Molemmissa otteluissa nuori venäläinen sai kaksi tavoitetta Chicagon kokouksessa Artme Panarin. KHL: n kesäjoukkue, joka istuu saumattomasti Patrick Kaneen kanssa, oli ottelun ensimmäinen tähti.

Ensimmäisen kerran Panarin otti johtoaseman 16. minuutilla. Milloin klo 28.minuutti hänen maanmiehensä Jevgeni Malkinin laskemassa valtapelissä nimitti Panarin toisen kerran. Kotijoukkueen maalivahti palautti ottelun 49. minuutilla. Venäläinen ammunta-ilta puhkesi ottelun lopussa Pittsburghin tyhjällä häkkikollaan Teuvo Teräväisen kanssa.

Kane otti yhden avustajan ottelusta ja pyöritti pistekokoelmansa 60 työhön (23 + 37). Dallasin Jamie Benn (52 pistettä) ja kolmas Tyler Seguin Stars-joukkueesta (50 pistettä) ovat merkittäviä johtajia. Michael Horner, joka on kahden maalivaunun kolmannen maalin hyökkääjä, oli Vancouverin rannekkeen takana.

3: 2 Carolina yläpuolella. Radim Vrbata (18:32, +1, 1 ammuttu) oli myös voittaja kotikentässä.Aivan kuten vieras, Andrej Nestrašil (12:22, +/-: 0) ei pelannut. Defender Michal Jordán oli perinteisesti vain ei-soittaja korvata Carolina.