Mamadou Sakho väittää, että Liverpoolin fanit ovat pettäneet hänen poissaolonsa aikana

Mamadou Sakho on vaarantanut entisestään hänen kireän suhteensa Jürgen Kloppin kanssa väittäen, että fanit ovat pettäneet totuuden takana hänen laajennetun poissaolonsa takia ensimmäisestä joukkueesta. Jürgen Klopp kertoo Mamadou Sakholle: ei helppoa reittiä takaisin Liverpoolin puolelle Lue lisää

Sakho ei ole esittänyt klubia, koska hän oli keskeyttänyt Uefan huhtikuussa huumeiden testin epäonnistumisen vuoksi. Vaikka Euroopan jalkapallon hallintoelin kieltää tämän jälkeen kiellon, loukkaantuminen ja kurinpitomenettelyt ovat pitäneet £ 19 miljoonaa Ranskaa kansainväliseltä puolelta, minkä ansiosta Joel Matip ja Dejan Lovren voivat luoda lupaavan kumppanuuden Liverpoolin puolustuksen ytimessä. p>

Klopp viittasi mahdollisuuteen lähentyä keskellä viikkoa, mikä viittaa siihen, että Sakho ei ollut vielä täysin kunnossa, vaan on lähempänä kaikkea.Saksalainen ei kuitenkaan todennäköisesti ole vaikuttunut myöhään yön väsymyksestä, jossa Sakho vaati, että hän oli valmis pelaamaan ja ilmaisemaan turhautumista jatkuvasta vieraantumisestaan.

Kirjoittaminen klo 3.05 lauantaiaamuna, Sakho sanoi: ”Hyväksyn tilanteen, mutta en voi hyväksyä valhetta… Fanit ansaitsevat tietää totuuden.

“ Nyt on kolme viikkoa, kun olen valmis pelaamaan pelejä. Lopetan kaikki kuntoutustyöt. He eivät halua minun pelaavan myös toisen joukkueen lol! Miksi en tiedä. ”

Tuhoutuminen voi osoittautua lopulliseksi kynsiksi Sakholle, jonka Anfield-uran on seurannut ruutua polun jälkeen saapuessaan Pariisiin Saint-Germainiin syyskuussa 2013.26-vuotias menestyi alun perin Brendan Rodgersin, Kloppin edeltäjän, johtajan, komennuksen jälkeen, kun hän menestyi alun perin uuden miehen saapumisen jälkeen, löytäessään lomakkeen ja suosionsa dopingkieltoonsa asti. Jürgen Klopp antaa Loris Karius No1-roolin ja varoittaa Liverpoolia itsetyytyväisyys Lue lisää

Vaikka ilmestys, jonka hän oli ottanut rasvaa polttavaksi aineeksi, aiheutti Anfieldille ahdistusta, ei pelkästään siksi, että pelaaja ei ole kuullut lääkärin henkilökuntaa klubin sääntöjen mukaisesti. puolustajalle, joka vapautettiin vain sen jälkeen, kun hän oli hävinnyt Europa-liigan ja Euro 2016 -finaalin.

Kuitenkin, kun hän joutuu menettämään Sakhon pitkäksi aikaa, Klopp leikasi kankaansa vastaavasti kesäsiirrossa allekirjoitti Viron kansainvälisen Ragnar Klavanin Augsburgista sekä tuo entisen Schalke-puolustajan Matipin, joka allekirjoitti helmikuussa esisopimuksen Liverpoolin kanssa.

Sakho ei kyennyt hyödyntämään dopiaan eniten ng reprieve, Kloppin rikkominen sen jälkeen, kun hän oli ilmoittanut myöhästyneen joukosta tiimikokouksia Yhdysvaltojen edeltävässä kiertueessa.Lähdettiin kotiin aikaisin matkalta, mitä Klopp kutsui ”kunnioituksen puutteeksi”, Sakho saatettiin myöhemmin lainaksi, mutta hylkäsi mahdollisuuden liittyä Besiktasiin, Stoke Cityyn ja West Bromwich Albioniin ennen siirtoaikaa. Klopp on siitä lähtien varoittanut häntä, että ensimmäiselle joukkueelle ei ole helppoa reittiä.

Kuitenkin entinen Borussia Dortmundin johtaja näytti tarjoavan Sakholle oliivipuun tällä viikolla, kun hän sanoi: “Hän on lähempänä kaikki. Hän työskentelee edelleen, mutta se on suuri ero ottelun kunnossa, se on kaikki.

“Ei ole kyse siitä, miten pelaaja tuntuu, vaan siitä, miten tunnen. Se vaatii varmasti aikaa.On järkevämpää käyttää aikaa ja juuri sitä, mitä me työskentelemme.

Sakho, kirjoittamalla vain muutama tunti ennen Liverpoolin liiganottelua Hullia vastaan ​​Anfieldissa, lisättiin hänen postitse: kova kuin Scouse Soldier! En silti puhu, haluan puhua kentällä. Puhun pian ihmisille, jotka tukevat minua eivätkä ymmärrä tilannetta.

“Olin onnellinen elämäni” Liverpoolin maassani “perheeni kanssa, toivon voivani pian pelata parhaiten kuin yritän aina tehdä! ”

Ranskalainen näyttää yhä epätodennäköisempältä.