Kertoimet Ruotsi

Tärkeimmät virheet pankkien hallinnassa

All-in-peli

All-in-pelaaminen on luultavasti yleisin virhe aloittelijoille. Se on sallittua tunteissa: sekä negatiivisella että positiivisella.

Yleensä se näyttää tältä: pelaaja tekee useita vetoja ja menettää. Sitten hän näkee tapahtuman, jossa on hyvät kertoimet, jotka tarkalleen pitäisi mennä, ja voittaa – kattamaan kaikki aiemmat tappiot. Pelaaja panostaa all-in ja odottaa tulosta. Tässä skenaariossa urheiluanalyytikkoista tulee parempi arpajaisosapuoli, joka antaa mahdollisuuden hallita varojaan. Tämä on väärin. Parempi on aina hallittava prosessia. On parempi siirtyä kiinteäkorkoiseen strategiaan ja yrittää pelata pankkia vähitellen.

Käänteinen tilanne pankin kanssa odds bonus on hieman erilainen. Jos ensimmäisessä tapauksessa pelaajaa ajaa epätoivo, sitten toisessa – ahneus. Oletetaan parempi tehdä vedot yksitellen ja ne tuovat tasaisen tulon. Parempi on onnellinen ja onnistuu menestyksekkäästi monissa tulevissa panoksissa. Hän yrittää laittaa kaikki keinot ja voittaa uudelleen. Tällaisen vedon jälkeen hän ei pelkää mitään muuta, ja hän alkaa tehdä all-in, yksi kerrallaan. Mutta tämä sarja ei kestä ikuisesti. Hän odottaa samaa loppua kuin bettera ensimmäisestä esimerkistä.

Päätelmä on yksinkertainen: et voi pelata pankille.

Lisää voittojen määrää voittojen tapauksessa

Kaikilla vedonlyöjien pituudet ovat hyvät, kun ne osoittavat keskimääräistä suorituskykyä. On tärkeää muistaa, että nämä ovat vain segmenttejä, ja nämä segmentit eivät voi kestää ikuisesti.

Oletetaan parempi pelata kiinteän summan strategiassa ja arvasin yhdeksän kymmenestä tuloksesta. Mitä parempi keskimääräinen suhde oli 1,6 ja panos 100 ruplaa, sitä parempi oli 9 * 100 * 1,6 – 10 * 100 = 440 ruplaa.

Parempi päätti olla noudattamatta strategiaa ja kaksinkertaistanut panoksen määrän. Myös esitys oli odottamatta: vain kolme tapahtumaa kymmenestä oli arvattu. Kokonaisliikenteessä on 3 * 200 * 1,6 – 10 * 200 = −1040 ruplaa. Jos parempi veto olisi 100 ruplaa, tappio olisi vain 520 ruplaa.