John Terry jätti vain nimen

John Terry on yksi RPL: ​​n korkeimmista palkkioista. Hän on yksi kolmenkymmenen pelaajien joukosta, joilla on korkeimmat palkkamme. Joku sanoo, että kaksi miljoonaa euroa on vähän rahaa, mutta mitä puolelta katsotaan. Jos uskot, että venäläiset tiedotusvälineet, sitten eurooppalainen huipputason pelaaja Mario Fernandez polttaa CSKA: n jalkakäytävän noin samasta palkasta. Spartak polttaa rahaa uunissa eikä opi virheistään.

Terry ei ole lainkaan

John Terry jätti vain nimen. Viime kausi Chelseassa oli veteraanin epäonnistuminen. Kaikki ymmärsivät, ettei hän enää vedä, mutta he sanoivat hyvästit legenda arvokkaasti – he voittivat kapteenin Valioliigan ja antoivat heitä pelaamaan useissa viimeisissä kokouksissa.

Terry oli jo ajatellut eläkkeelle siirtymistä, mutta Aston Villasta tuli hyvä vaihtoehto. Birminghamin fanit odottivat innolla paluuta Premier-liigaan, ja Johnista tuli puolustuskykyä ohjattava pilari, joka kokemuksensa kautta puolustaisi joukkueen pääomaa. Se ei toiminut lainkaan. Terry ei ollut edes vahva puolustaja klubissaan – keskimääräinen pelaaja James Chester antoi hänelle pääsyn.

Aston Villalla, jolla oli toinen kokoonpano liigoluokassa, oli vain mahdollisuus päästä pudotuspeleihin, missä se menetti Fulhamin ratkaisevaan otteluun. Terry itse vietti kauden hyvin mestaruuden keskipitkän pelaajan tasolla. WhoScoredin arvioiden mukaan John on 39. keskuspuolustaja liigassa. On selvää, että tilastotietojen arviot ovat hyvin ehdollisia, mutta myös objektiivisia indikaattoreita. Terryssä – kaikkien komponenttien regressiota lukuun ottamatta pallon poistamista rangaistuksesta. Itse asiassa Terryllä oli vain yksi tehtävä – päästä eroon ja taistella standardeja. Viime kausi – pahin Johnille rakennushyökkäyksissä. Ensimmäisen kerran kymmenessä vuodessa hän läpäisi prosenttiosuus tarkkuudesta alle 85, tilanne ei todennäköisesti muutu paremmaksi RPL: ​​ssä.

Terryn siirto on epäonnistunut. RPL: stä tuli IndiaPhoto: Sky Sports

Pihalla vuonna 2018 th vuodessa, mahtava Venäjän joukkue saavutti puolivälieriin World Cup, etäalkulatausta kerrointaulukossa tulee kuudenneksi, kiinnostusta jalkapalloa huipentui, ja me, kuten alkuasukkaat nähdessään valkoinen mies, edelleen jakaa euforia kun näemme eläkkeensaaja, tule alas taivaasta. RPL pian julistetaan beach football -liigaksi. Hiekka on jo kaadettu marginaalilla.