Islanti kumarsi maailmancupista sen jälkeen, kun Kroatia oli voittanut tappion viimeisessä ryhmäpelissä

Lyhyimmän hetken ajan Islannin unelma välähti. Gylfi Sigurdsson oli osoittanut sellaista rohkeutta, joka on tullut liittyä hänen maahansa, kun hän astui eteenpäin 76. minuutin rangaistuksen ratkaisemiseksi, kun oli unohtanut paikasta edellisen tasapainon Nigeriaa vastaan.

Tällä kertaa , hän löysi verkon katon ja kun uutiset suodattivat Marcos Rojon argentiinalaisen 86. minuutin maalin, joka asetti heidät 2-1 Nigeriaa vastaan ​​toiseen ryhmän D tasoitukseen, yhtälöstä tuli houkuttelevan yksinkertainen.

Islanti tarvitsi vielä yhden maalin. 2-1 voitto olisi riittänyt. Pienimmän kansakunnan olisi pitänyt kilpailla maailmancupissa kilpailukilpailuihin.Heillä oli aikaa hankkia se, ja vauhti oli heidän kanssaan. Marcos Rojon myöhäinen tavoite sulkee Argentiinan maailmancupin edistymisen Nigeriaa vastaan. Lue lisää

Todellisuus puuttuisi ukkosta. Kroatia, joka oli jo pätevä, oli levännyt pelaajia ja he esiintyivät suurelta osin sisällä, vaikka he ruokkivat itseään toisella puoliskolla. Tie solki pysähtymisajan, draama räpistyi kuolemaan saakka, mutta kun Ivan Perisic kiinnittyi liukukäytäväsyöttöön, Kroatian hyökkäys takoi laukauksensa kaukaiseen yläkulmaan.

Islannin osalta , se oli ohi.

Tappiosta olisi ylpeyttä, mutta myös valitettavasti. Suurin niistä oli Nigerian rankaisematta jättäminen pelissä, kun he olivat alkuun ensimmäisellä puoliajalla. Islanti menettäisi 2-0.Johtaja Heimir Hallgrímsson kertoi pelanneensa viisi hyvää puolia tässä turnauksessa ja yhtä huonoa.

Toinen ikkuna Islannin yhden tavoitteen voittoon oli tullut sen jälkeen, kun Lionel Messi asetti Argentiinan 1-0 eteen varhainen tavoite. Permutaatiot rikkoivat koko illan, mutta loppujen lopuksi Islanti ei voinut huolehtia siitä, mitä heidän oli tehtävä. Heillä ei ollut vaadittua laatua maalin edessä, kun se oli tärkein. Facebook Twitter Pinterest Gylfi Sigurdsson tekee rangaistuspotkusta antaakseen Islannille toivoa voittaa pelin ja päästä ryhmään D. Kuva: Vadim Ghirda / AP

Kroatia eteni 16 viimeisimmässä tasossa Tanskaa vastaan ​​Nižni Novgorodissa. sunnuntaina maksimipisteillä ja he saattoivat tuntea, että voitto näytti syvyyden heidän riveissään.Tämä joukkue – ja joka toinen heidän rajoistaan ​​parin viime vuosikymmenen ajan – on asunut vuoden 1998 suuren joukkueen varjossa, joka pääsi Ranskan välierissä. Voisiko tämä olla vuosi, jolloin uusi sato jäljittelee heitä lopulta? Se on ensimmäinen kerta siitä lähtien, kun he ovat saavuttaneet iskuvaiheen. “Tanska on totuuden hetki”, manageri Zlatko Dalic sanoi.

Islannin uhka tuli kulmista ja Aron Gunnarssonin pitkät heitot – heidän fyysisyytensä ja suoranaisuutensa ovat heidän suurin voimansa – mutta he myös palauttivat yhdessä lupauksen liikkeet ja ei pienen työntövoiman.Heillä oli epävarmuus mahdollisuuksista ennen aikaväliä, ja kun yksikään heistä ei mennyt sisään, oli helppo pelätä, että se tulee takaisin kummittelemaan heitä.

Alfred Finnbogason ryöstäi kovaa Milanon Badeljin 41 minuutin kohdalla ja , kun hän vaihtoi keskityksen Gylfi Sigurdsson kanssa, hän vihelsi laukauksen ohi maalin. Islanti ei päässyt tauolle. Birkir Bjarnason, joka oli aiemmin verinyt Marko Pjacan kyynärpäältä, näki laukauksen, joka tukkii Duje Caleta-Carin ja maalivahdin Lovre Kalinicin yhdistelmän, kun taas Gunnarsson kielsi myös sukeltavan Kalinic-pelastuksen.Isea 1-2 Kroatia : World Cup 2018 – sellaisena kuin se tapahtui Lue lisää

Dalicin tukkumyynnin muutoksia oli odotettavissa, mutta yllätys mukaan hänen kokoonpanoonsa oli Luka Modric.Ajatuksena oli, että hän hallitsisi tempoa, mutta se ei oikeastaan ​​onnistunut niin, huolimatta häntä koskevista ihanista kosketuksista. Dalicin ainoa toinen ensisijainen valinta aloitusvaiheessa XI oli Perisic.

Kroatia ei tarjonnut mitään hyökkäävänä voimana ensimmäisellä puoliskolla, mutta he olivat uhkaampia tauon jälkeen ja ne olisivat voineet johtaa, kun Badeljin kaukainen laukaus taipui. Ragnar Sigurdsson ja räpytti poikkipalkin.

Islanti tunsi pari tikkari-iskua seuraavina hetkinä. Ensinnäkin Victor Moses tasoitti Nigeriasta, mikä ei ollut heille hyvä, mutta pahempaa oli tulla. Kroatian viilto tuli selästä Josip Pivaricilta, ja se oli terävä.

Hän ylitti vasemmalla olevan alueen sisäpuolelta ja, kun se taipui, istui eteenpäin etenevälle Badeljille.Hänellä oli vielä paljon tehtävää, mutta tekniikka ja maalien ajoitus olivat erinomaiset. Hannes Halldórsson oli voimaton. Siinä vaiheessa Islannin on tehtävä pisteet kolme kertaa Nigerian kunnostamiseksi .Ivan Perisic

He jatkoivat taisteluaan ja loivat lisää mahdollisuuksia. Sverrir Ingason näki otsikon kaatuneen poikkipalkin yli ennen kuin hän lähetti toisen puutavaraa vastaan, kun taas Bjarnason leikkasi kauheasti, kun se loistavasti sijoitettiin Finnbogasonin rististä.

Hallgrímsson meni rikki, korvaamalla keskipitkän Ragnar Sigurdssonin eteenpäin. Björn Sigurdarson ja käsipalloon korvattua Dejan Lovrenia vastaan ​​annettu rangaistus Sigurdssonille tarkoittivat pelastuslinjaa. Rojon tavoite toi toisen ja toivo kasvaa. Perisic nuuskahti sen pois. Pelaajaluokitus