Hän poltti Ostravassa. Silti hän palaa toiseen liigaan

Lauantaina ottelussa Brnon kanssa (1: 2) hän oli vanhin Ostrava-jalkapalloilijoista, jotka osuivat otteluun. “Niinkö? En edes tiedä sitä, “hän ihmetteli.

Banikin peruspisteen keski-ikä oli loppujen lopuksi 21,07 vuotta.

Savu pelattiin ensimmäistä kertaa lokakuun 2. päivän jälkeen seuraavien kaksikymmentä kierrosta puuttuu loukkaantumisen vuoksi. Lääkärit eivät voineet selvittää, mikä häntä häiritsee. ”Lopulta he saivat selville, että nilkan minun rustoni oli huono. En voinut edes kävellä, minulla oli leikkaus. ”

Hän on nyt takaisin. Puolentoista vuoden kuluttua hän on taas toisessa liigassa.

“Hän aloitti minun pyynnöstäni”, sanoi Ostrava valmentaja Vlastimil Petržela. ”Ja se ei ollut pahinta.Hän on hyvä poika, tunnen hänet, olemme maanmiehiä pohjoisesta. ”Kouřil aloitti Jablonecissa ja tuli Baníkiin Varnsdorfista, kun taas Petržela syntyi Prostějovissa, mutta asettui lähellä Liberecia.

” Kyllä, valmentaja minua hän ehdotti mennä pelaamaan, “Kouřil vahvisti. ”Valitettavasti menetimme jälleen. Mutta olen erityisen iloinen siitä, että me onnistuimme fyysisesti ja henkisesti. ”Mikä oli vaikeinta? “Unlocking koko yhdeksänkymmentä minuuttia, en voinut tehdä viimeisen kymmenen, mutta kamppailin sen kanssa.”Olen vain pahoillani tuloksesta. ”

Banik pelasi erinomaisen ensimmäisen puoliskon Brnoa vastaan, mutta toisessa vaiheessa pelaajat eivät olleet niin aggressiivisia, että he eivät enää hyökänneet heitä.

polttamaan. “Mutta se, että me menimme heihin, meillä oli kaksi napaa, voisimme johtaa kolme nollaa puoliajalla ja kukaan ei olisi yllättynyt. Emme voineet ja kadonneet toisella puoliskolla. ”

Kauden lopullisessa ottelussa fanit loivat loistavan tunnelman. Ilman kauhua, ei sormea. Pelaajan fanit piristivät. “Ei ollut edes tiedossa, että olimme tulossa alas, fanit olivat suuria, mutta minäkin otin sen normaaliksi otteluksi.Aloitin puolen vuoden kuluttua, olin iloinen voidessani pelata ollenkaan ”, sanoi Ostrava-pysäytin. “Mutta se tapahtui, joten meidän täytyy potkaista liigan takaisin seuraavalla kaudella,” hän sanoi. Hän ei ollut kauan sitten pelannut toisen liigan Varnsdorfissa, hän tuntee kilpailun hyvin. “Kyse on enemmän taistelusta, ei niin paljon teknologiasta”, hän sanoi. “Mutta paljon riippuu klubimme ulkoasusta. En tiedä, miten muuttaa mitä tapahtuu.