Australian maailmancupin unelma kääntyy painajaiseksi surkea Perun käsissä

Australian edessä olevat ongelmat ja syvyyden puute ryhmässä olivat rentoina Fisht-stadionin kuumuudessa ja kosteudessa. Vihreä ja kulta ovat kamppailleet maalin tekemiseksi ja hyökkäämismahdollisuuksien luomiseksi, koska Harry Kewellin, Mark Brescianon, John Aloisin, Brett Emertonin ja Mark Vidukan tykkääjät ripustivat kengänsä. He ovat luottaneet liian kauan Tim Cahillin ylikansallisiin pyrkimyksiin ja hänen otsikkovoimaansa päästäkseen heidät vankilasta. Tuo Hail Mary -juja paljastettiin täysin Sotšissa.

Socceroot eivät yksinkertaisesti ole riittävän hyviä voittamaan maailman parhaita joukkueita. Vaikka he saattavat olla suuria koiria Aasian valaliitossa ja nykyisiä alueellisia mestaria, Aasian jalkapallon äärimmäiset rajoitukset on korostettu tässä turnauksessa.Tylsää voi olla, mutta se on totuus. Australia ei käynyt maailmancupissa, kun Carrillo ja Guerrero iskivat Peruun. Lue lisää

Kyllä, onnea heitä vastaan ​​pelattiin otteluissa Ranskaa ja Tanskaa vastaan. Toisena päivänä Australia on saattanut hiipiä ranskalaisten kanssa tai pelata tanskalaisia. Mutta onnea oli myös heidän puolellaan muina aikoina. Mitkä ovat todennäköisyydet Australian kyvyttömyydelle saada maalin avoimesta pelistä, on edelleen suuri huolenaihe. Jos jotain, tämä turnaus on vahvistanut kysymystä, joka on kiinnittänyt heidän jalkapallokankaansa yli neljä vuotta. Ned Zelicin mukaan Dynaamisten, peliä muuttavien pelaajien, kuten “yksilöllisen kirkkauden”, puute on akuutti kuin koskaan.Liittoutuneena ongelmana on lakkoilijoiden puute, jotka voivat käyttää mahdollisuuksiaan, kun pallo putoaa.

Näet tämän joka viikko A-liigassa, jossa parhaat hyökkääjät eivät ole Sydneystä tai Melbournesta, vaan Brasilia, Skotlanti, Espanja, Serbia ja Puola. Mitä Bert van Marwijk olisi antanut Damian Morille tai John Kosminalle Venäjällä.

Luovien pelaajien ja keskittymäjoukkojen puute tarkoittaa sitä, että pelataan pelejä parhaimpia vastustajia vastaan, ja se on edelleen vakava haaste vihreille ja kultaisille. . Tämä maailmancup on osoittanut, että kun ne ovat järjestettyjä ja kompakteja, Australia voi olla vaikea voittaa ja vaikea hajottaa. Ne voivat turhautua ja sovittaa yhteen parhaimmista puolistaan. He työskentelevät ahkerasti, heillä on kadehdittava henki ja he ovat aina rohkeita.Mutta tappajan kosketuksen puute tulee aina sanomaan.

Tästä syystä Daniel Arzanin ja Cahillin rajoitetun käytön Venäjällä, vain kaksi todellista peliä muuttavaa vaihtoehtoa maailmancup-joukkueessa, aiheuttama hysteria. Yksi liian nuori, toinen liian vanha, heidät otettiin molemmat käyttöön jälkipuoliskolla Perua vastaan.Mutta se oli liikaa kysyä 19- ja 38-vuotiailta, että he suunnittelisivat jollain tavoin kolme tavoitetta alle 38 minuutissa ja pelastaisivat maan toiveet. Australian maailmancupin unelma muuttuu painajaiseksi surkea Peru: n käsissä. Lue lisää

“Kaikki näkivät tapana pelata ja esiintyä maailmancupissa, saimme paljon kohteliaisuuksia”, Van Marwijk sanoi pelin jälkeen. “Mutta et voita pelejä kohteliaisuuksilla…tarvitset yksilöllisiä ominaisuuksia pelien päättämiseen.”

Haaste ei ole pelkästään Graham Arnoldille, joka nyt ottaa työnsä hollantilaiselta, vaan niille, joille Australian jalkapalloliitossa. Tavanomaiset nuorten tasot, epäonnistumiset kilpailla alle 17-vuotiaiden ja alle 20-vuotiaiden maailmancupissa sekä olympialaisissa, on korvattu viime aikoina epäonnistumalla edes karsinnasta näihin turnauksiin.He ovat jääneet huomattavasti jäljessä pelaajien kehityksessä, ei vain eurooppalaisille ja etelä-amerikkalaisille, mutta nyt myös muulle Aasialle.

Australiassa lippapalvelut maksetaan tuotantolinjalle, tapaan nuoret pelaajat tuodaan ammatillisiin riveihin. AIS-jalkapallo-ohjelman päättäminen viime vuonna haittaa sitä vielä enemmän. Ennen kuin Australia on vahvistanut kehitysrakenteensa ja kiinnittänyt enemmän huomiota ruohonjuuritason peliin, he jatkavat taisteluaan maailmancupissa. Päävalmentajan vaihtaminen tekee vain vähän ratkaisua syvään juurtuneeseen ongelmaan.