Unibet : Westfields kieltäytyi historiallisesta voitosta ja MK Dons kiusasi

Se oli yhdeksäs taso verrattuna kuudenneksi Allpay Park Hereford ja Westfields, Midland League Premier Division, otti johdon jälkeen Craig Jones teki rangaistuspaikalla.Curzon Ashton painoi taajuuskorjainta ja toinen maalipeli jäi maalille, mutta sai heidän Unibet live-vetoja palkkansa yhdeksän minuutin kuluttua, kun goalmouth-sekoitus näki, että pallo putosi Adam Morganille, joka lähti läheltä. Pikku Swindon taajuuskorjaaja kieltää liigassa Eastleigh FA Kupinpähkinä Lue lisää

Milton Keynesistä Ben Reeves, Brandon Thomas-Asante ja Kieran Agard antoivat isännille 3-0 lyijyn 15 minuutin sisällä, mutta Joe Tait ja upea sooloyritys Andrew Johnson

Yhdessä päiväpeleistä Craig Eastmondin, Maxime Biamoun ja kahden Ross Stearnin ja Roarie Deaconin tavoitteet auttoivat Sutton Unitedia voittamaan Dartfordin kilpailija yhdeksän maalintekijänä .Elliot Bradbrookin kaksi maalia ja Duane Ofori-Acheampongin toinen Unibet puoli tasoitus antoi Dartsin toivon, mutta Sutton jatkoi 6-3 voittoa.

Moatside ei voinut olla järkyttynyt, koska Rymanin Premier Divisionin puolella Merstham oli

Alex MacDonald’n vapaapotku antoi League One -joukolle varhaisen lyönnin, ennen kuin Josh Ruffelsin otsikko kaksinkertaisti edunsa puoliajan aivohalvaukseen. Kane Hemmingin kaksi maalia ja yksi Tyler Robertsille laittoivat pelin irti.

Ricky Millerin 81. minuutista tasoittaja näki Doverin ansaitsevan kotiäänestyksen 1-1: n vedon jälkeen Cambridgessä, joka oli johtanut Pieron Mingoia. Woking, joka teki Unibet parhaat veikkausvihjeet vedonlyöntiin muistoillakin kolmannella kierroksella vuonna 1997, tulee myös vetona, kun vakuuttava 4-2 voitti Stockportin.Chigozie Ugwun hammaslääkäri ja Joe Jonesin ja Fabio Saraivan tavoitteet antoivat vierailevien fanien paljon piristämään matkansa takaisin Surreyen. Jimmy Ball vastasi kahdesti isännät. Matthew Sadler, AJ Leitch-Smith ja Jack Grimmer ansaitsivat Shrewsbury 3-0 voiton Barnet ja Danny Hylton’s brace ja toinen puoli tavoite Glen Rea näki 10- mies Luton pitää kiinni 3-1 voitosta Exeter. Accringtonissa oli 2-1 voittoa Bradfordissa, Lincolnilla Altrinchamin ja Wycomben Portsmouthia vastaan.