Lucy-pronssi kohdistuu Champions League Glory Lyoniin Kiovassa

“Tähän tähtiin kirjoitettiin sellaista, että minun oli oltava minulle voittanut tavoite”, Bronze sanoi, kun hän valmistautui viimeiseen finaaliin. ”Luulen, että olisimme voineet olla vielä muutamia, mutta ilmeisesti olen onnellinen, kun saimme pelin. Olemme finaalissa ja siksi tulin Lyoniin. ”Chelsea menettää Wolfsburgin ja jättää huomiotta naisten mestarien liigan finaalin. Lue lisää

Pronssi oli tällä viikolla BBC: n naisjalkapalloilija. ensimmäinen puolustaja ja ensimmäinen Englannin pelaaja, joka voitti palkinnon, mutta hänen siirtyminen nelinkertaiseen Mestarien liigan voittajiin oli tottunut. ”Aluksi se oli hieman pelottava tapaaminen kaikille.Jokainen on maailmanluokan pelaaja jokaisessa yksittäisessä asemassa, ja pelkäsin antaa pallon pois – olen silti nyt ”, hän nauraa. ”Pelkään tehdä huonon passin tai laittaa huonon ristin, mutta se on kuitenkin hyvä. Se työntää minua. Syy, miksi tulin Lyoniin, oli pelata näiden pelaajien kanssa. Tiesin, että he voisivat saada minut paremmin, koska he ovat niin hyvällä tasolla. ”

Bronze on mennyt siitä, että sitä pidetään maailman parhaaksi takaisin maailman parhaaksi puolustajaksi, mutta hän on vaatimaton hänen kyvystään verrattuna hänen joukkuekavereihinsa: ”Joillakin heistä on naurettava määrä jalkapallo-kykyjä. En usko, että en koskaan osu heidän tasolleen, mutta olen oppinut paljon niistä ja he ovat auttaneet parantamaan pelin osia, jotka tulin tänne parantamaan.

he ovat ruokkineet minut pois.Olen todella urheilullinen ja arvostavat sitä hieman enemmän; se on ollut todella hyvä kaikille. ”

Pronssi on löytänyt myös erilaista valmennustapaa Ranskassa. ”Englannissa se on hyvin taktinen. Kun ajattelen aikaa Man Cityssä tai Englannissa, käydään läpi niin paljon yksityiskohtia.

“Se voi olla todella hyvä, mutta joskus menetät Unibet mobil sujuvuutenne ja spontaanisuuden. Ranska on täysin erilainen.Sinulla ei todellakaan ole paljon yksityiskohtia.

“En tiedä, onko se siksi, että meillä on kaikki parhaat pelaajat, joten kaikki tietävät, mitä heidän pitäisi tehdä, mutta kaikki on kyse pelaa toistensa kanssa ja työskentelevät toistensa kanssa.

“Valmentaja vain kertoo meille, että pelaat, leikkivät ja liikkuvat, siirtyvät ja liikkuvat, toistamme toisiaan, työskentelevät pois jokaisesta ja se on täysin toisessa päässä taajuuden suhteen siihen, mitä olen tottunut.Ehkä jossakin välissä olisi hyvä, mutta on hienoa, että saan tasapainon paljon valmennusta Englannin kanssa, kun olen maajoukkueen kanssa ja kun olen Lyonissa, työskentelen parempana impulsiivisena. ”

Lyon on turvautunut liigan otsikkoon, ja jos he voittavat Mestarien liigan ja heidän Coupe de France -finaalinsa lähimmille kilpailijoilleen Paris St-Germainille, he suorittavat toisen peräkkäisen diskantin.

”Katsotte, kuinka monta maalia Wolfsburg pisteytti Chelseaa vastaan ​​[viisi heidän kaksijalkaista puolifinaaliaan], ja sinun täytyy sanoa, että heidän hyökkäyksensä tekee työnsä ja on heidän suurin uhka.”

Pronssi ei kuitenkaan ole huolissaan. “Joka päivä meidän täytyy kouluttaa maailman parhaita eteenpäin: [Eugénie] Le Sommer, [Camille] Abily, [Dzsenifer] Marozsán.Joten haluan ajatella, että kuka tahansa, jota kohtaamme, ei tule olemaan paljon parempi tai liian erilainen kuin mitä kohtaamme koulutuksessa joka päivä ja että olemme hyvin valmiita torjumaan kaikkea Wolfsburgin tarjoamaa. ”

Epätavallisesti lopullinen tulee olemaan vähemmän painetta pronssille kuin puolifinaali Citylle. “Ensimmäinen jalka oli outo hetki – meni takaisin vanhaan joukkueeseeni ja pelasin niin suurta peliä, kun totesin syyn, että tulin Lyoniin mestarien liigan puolesta. Tunsin enemmän painetta tässä pelissä kuin olen tuntenut elämässäni. ”

Wolfsburg joutui käymään läpi ylimääräistä aikaa ja rangaistuksia Bayern Müncheniä vastaan ​​DFB Pokalin poistamiseksi, ei ihanteellinen valmistelu.Vaikka Lyon pudotti ensimmäiset pisteensä kauden aikana piirtäessään 0-0 PSG: llä viime perjantaina, Bronze ajattelee, että se oli täydellinen valmistelu. “Me hallitsimme peliä ja meillä oli kaikki mahdollisuudet – luulen, että heillä oli ehkä yksi tai kaksi mahdollisuutta toisella puoliskolla.

” Tiedämme, että yhdeksän kertaa kymmenestä voitamme tämän pelin. Se ei ole maailman loppu ja se on hyvä valmistelu ja motivaatio finaaliin. Olemme olleet pohjimmiltaan vain toistaneet viime vuoden Mestarien liigan finaalin – ei ole parempaa valmistelua. Piirrimme, joten tiedämme nyt, että meidän täytyy olla hieman parempia ja olla tyytyväisiä. ”