Kaksikymmentä Venäjän kannattajaa Sportingbet karkotettiin Ranskasta, mutta aikoo palata Walesille

Joukko 20 venäläistä jalkapallofaniaa karkotetaan Ranskasta lauantaina sen jälkeen, kun Ranskan viranomaiset syyttivät heitä osallistumasta huliganismiin – mutta heillä ei ole heidän viisumeitaan peruutettuaan ja he kaikki aikovat palata Ranskaan Walesille maanantaina .

Nämä 20 pidettiin suljetulla alueella Nizzan lentokentällä ennen aikataulun mukaista lentoa Moskovaan lauantaina iltapäivällä.

Huolimatta heidän lähestyvän Ranskasta, Alexander Shprygin 20: lle karkotettavan venäläisen fanikonsernin johtaja sanoo, että kaikki paluu maanantaina pelataan Toulousessa.

20 oli osa suurempaa venäläistä ryhmää, jonka Ranskan viranomaiset Sportingbet pidättivät tiistaina seurauksena väkivaltaisesta häiriöstä Englannin 1-1 tasapeliin Venäjän kanssa viime lauantaina. Kolme tuomittiin väkivaltaan liittyvistä rikoksista ja tuomittiin vankiloihin yhden ja kahden vuoden välillä. Ufa avaa kurinpitolautakunnan Kroatiaa vastaan ​​faneille ‘häiriö Euro 2016 Lue lisää

Paikallinen Saint-Étiennen viranomaiset eivät aikovat vahvistaa turvatoimia ennen Englannin fanien saapumista tänä viikonloppuna. Tanskalaiset Englannin ja Slovakian kannattajat odottavat kokoontuvan entisessä teollisuuskaupungissa itään Keski-Ranskassa maanantaina joukkueensa lopullinen B-sarjan ottelu Euroopan mestaruuskilpailuissa.

Peliä pidetään korkean riskin otteluina, sillä kummankin osapuolen kannattajat ovat taistelleet toisiaan aiemmin.Ainakin yksi Slovakian kansallismielisten Sportingbet huligaanien ryhmä on kutsunut jäseniään “etsimään” Englannin faneja, kun he tapaavat.

Karin Lanaud, Loirin prefektuurin lehdistöjohtaja, sanoi, että paikallisviranomaiset Saint-Étienne eivät ole “erityisen huolestuneita” ennen peliä, varsinkin kun englantilaiset fanit eivät aiheuttaneet suuria ongelmia Lillessä.

“Turvatoimintomme pysyvät samoina ja pelaamme sen korvalla”, hän sanoi .

Saint-Étienne-alueella otetaan käyttöön yli 1100 poliisia, ja turvaamiseksi turvataan 51 sotilasta. Yhteensä 839 yksityisesti palkattua turva-agentti auttaa myös seuraamaan faneja.

Saint-Étiennen myymälöissä ja supermarketeissa on kielletty myydä alkoholia faneille ottopäivillä kello 22 seuraavaan aamuun.Lisäksi Saint-Etienne-alueen ylimmäinen virkailija, Evence Richard, on tilannut maanantaina kaikkien ulkoilualueiden sulkemisen.

“Turvallisuussyistä alkoholin myynti julkisissa Sportingbet tiloissa kielletään”, Richard sanoi . “Ja pyydämme hotellilta, ravintolasta ja kahvila-omistajilta, että heiltä poistetaan terassit varmistaakseen, että tuoleja ja pöytiä ei käytetä ammuksia, jos asiat menevät väärin.”