Yritän voittaa Giron, sanoo Landa, uusi König-tiimi Sky-tiimissä

Richie Porte joukkueesta vasemmalta, Mikel Landa tuli sisään. “Joten se on sama kuin viime vuonna”, Leopold König huomautti aikaisemmin. Varmasti hän olisi halunnut ja samanlainen tilanne tällä kaudella, kun Porte johtavana Giro läpäissyt aseita täyttää ja voitti arvokkaita 6. sija.

Landa tulee kaikkien merkintöjen Giro jo kuudes johtaja Sky-talli yleisen luokituksen osalta viisi vuotta. Vuodesta 2012 oli tässä roolissa vähitellen lakkauttaa Uraani (2012), Wiggins ja jälkeen hänen eronsa uudelleen uraanin (2013) Cataldo (2014), Porte jälkeen eronpyyntönsä König (2015), ja nyt Landa.

Britannian joukkue, dominoi Tour näiden viiden vuoden toistaiseksi hyötyneet Giro 2. uraania vuonna 2013 ja tämän vuoden 6. sija König.Ja Sky haluaa enemmän.

Maa on 26. joulukuuta ja espanjalainen lehdistö on jo uuden Contadorin asemassa. Tällaisella idealla hän kirjoitti maalauksissaan Astanyn kolmannella rungollaan Giruilla. “He olivat kiinnostuneita Skystä vuonna 2015 – ja tämän vuoden Girun jälkeen paljon muuta. He tarjosivat minulle kunnianhimoisen suunnitelman. Siksi olen täällä “, hän sanoi haastattelussa cyclingnews.com.

Mikel Landa tämänvuotisessa Giron 16. vaiheessa voittaa, mutta viime hetkellä yhteensä tilaa ei saa mennä

Astana oli kolmas takana Vincenz Nibali ja Fabio Aru. Giro hänen tallipäällikkö Martinelli päästää 2. sija, mikä oli toiseksi viimeinen vaiheessa voi päästä, koska se johtaisi siihen häneltä Arua.Siksi on Vuelta syyskuussa, kun vuoto kuninkaallisen vaiheessa tarttui kuulokkeet, jotka tulevat jälleen komento: Mene takaisin Fabio.

Kun kausi meni Sky. “Astanassa molemmat johtajat verotettiin selvästi, minulle ei ollut tilaa. Haluan olla johtajana. En edes tiedä minne rajat ovat “, hän sanoo. Hän ilmoittaa jo avoimesti: “Tavoitteeni on Giro vuonna 2016. Olen uusi Sky ja minun täytyy sopeutua toiseen joukkueeseen. Mutta olen myös hyvin kunnianhimoinen ja johtoryhmä tukee minun yrittää voittaa Giro. ”

Tämä on iso muutos ajattelu nuorten Baska verrattuna kauden alussa 2015.” Silloin nousin Giro että yritän voitosta lavalla ja taistelen Top 10: n puolesta.En usko, että voisin mennä lavalle. ”

On totta, että profiilin tulevan Giro aika-ajo ja kolme melko pitkä ja hidas saapuvien vuoren joten hän ei voi tallentaa.

“Mieluummin tehdä siitä aluekapasiteetilla kuten Monte Zoncolan (mutta tässä paikassa puuttuu, samoin kuin vastaavasti jyrkkä Mortirolo). Tällainen profiili ei todistaa paremmin. Minun on myös työskenneltävä aikataulussa tappioiden rajoittamiseksi, hän tajuaa. Tänä vuonna liikkuvan kertaa oikeudenkäynnin Giro laski 59 kilometriin König noin 2:29 minuuttia.

Tämän vuoden kilpailussa ympäri Trentino Yleistulos: Landa lähti toinen ja kolmas voittaja Porte König.Kaudella 2016 heistä ovat edelleen samassa joukkueessa juuri König, kun Landa kulkee Astana Sky ja Porte Sky BMC

Tsekin pyöräilijä olisi tullut joka tapauksessa olevan Giro jälleen varmuuskopiointisuunnitelmaa Sky oli veto Land tuli ulos . “Tällainen asema sopisi minulle”, König sanoo. Baskijohtajalla on voinut antaa joukkueelle lupauksen puhua avustajilleen. “Mallorcan seuraavassa leirissä meillä on myös hauskaa Giro-ryhmässä.Näemme, kuka ratsastajat sopisivat raiteprofiiliin, Landa sanoo.

Geraint Thomas, toinen mahdollinen johtajat team Sky ensi kaudella, kilpa tämän vakaan toisin LANDY seitsemän vuodenaikaa. Silti hänen asemansa pitäisi muuttua.

Geraint Thomas raitiovaunun radalla Mont St. Michel Tourissa 2013. Tour alkaa ensi vuonna. Ja Thomas haluaa taistella ainakin Suosituimmat 5th

Se on suuri esityksiä tämän vuoden Tour, jossa walesilainen kunnes toiseksi viimeisellä vuoren vaiheessa vaalittava toivoa sijoittua top 5 Siksi kuulemma kanssa sovittu johtoryhmän hieman erilainen rooli Tour 2016: lle.Enemmän kuin Froomin superdom pitäisi olla Sky B suunnitelma ja suojattu ratsastaja (kuten König on Giru?). Hän sijoitti viidennen sijansa tavoitteeksi.

“Olin vakuuttunut siitä, että voisin tehdä paljon enemmän kuin luulin aiemmin tänä vuonna”, Thomas sanoi The Guardianin haastattelussa. “Jos jatkan näin minun täytyy parantaa hyvä joukkue ympärilläni, vaihe on todellinen.”

väitettiin ottaa mallia myös voittokulkua Bradley Wiggins Tour 2012. “Aiemmin en usko, että Bradley voivat joskus Tour voittaa. Kun hän teki, olin hämmästynyt. “Thomas jopa myönsi, että hän jättäisi Sky-tiimin tulevaisuudessa täyttämään omat tavoitteensa. “Chris Froome ei katoa heti paikalta. Hänellä on sopimus Skyin kanssa ensi vuoden loppuun.Tällä hetkellä en halua siirtyä toiseen ryhmään ja olla johtava, koska Sky on paras oppimispaikka. Mutta ehkä kahden seuraavan vuoden aikana, minä tuntuu eri tavalla – ja lähteä. ”

haastattelussa Tšekin lehden 53×11 ​​hän ehdotti, että alku Giro huomiotta ja haluaa keskittyä jälleen Tour.

Suunnitteluryhmä Sky ensi kaudella ja roikkuu suurin kysymysmerkki yli Espanjan Vuelta jossa Froom hän luultavasti ei yritä tätä vaikeaa ampumahiihto, varsinkin kun lyhyen ajan välillä Tour ja Vuelta suunnitellusti hyökkäys kaksi kultamitalia olympialaisissa Rio.

mutta joukkue on henkilöitä veloitetaan paitsi Frooma, Thomas Koenig Landy ja muita mahdollisia johtajia tai varmuuskopiointi yritysjohtajat Grand Tour. Olipa Mikela Nieve (tänä vuonna Vuoden kahdeksas), Nicolase Roche (viime vuonna 5.klo Vuelta), Sergio Henao (2. vuosi ja 3. Baskimaan kiertää Kalifornia) tai uuden sysäyksen Benati Intxaustiho (4.-Critérium Dauphiné).

Sky tulee myös Etixxu maailman ex-mestari Michal Kwiatkowski, joka kuitenkin pitäisi keskittyä enemmän muihin Ardennien klassikoista ja lyhyempi vaiheessa kilpailuista.

Noin rooli tässä suuri paine pyöräilijöiden Britannian joukkue sanoo Leopold König, täysin osoittaa vuoteen 2016.

Tänä vuonna, jolloin Leopold König Gira hymyillen. Miten se tulee ensi vuonna?