Viimeiset kaksi päivää kierros. Tietoja leluista, perhekokouksista ja Froomin lupauksista

Modane, juuri ennen lauantain 20. vaiheessa suoritetaan Nairo Quintana Chris Froomem kättelevät. Sitten he osoittavat kunnioitusta he tuntevat toisiaan kohtaan.

Radalla heistä kuitenkin tullut metsästäjä ja saalis. Croix de fer kulkea, ja varsinkin aikoina Huez switchbacks Kolumbian Club.

Ensimmäistä kertaa, toinen kerta, viides.

Froom, jonka ruumis ei ole supersankari, mutta oikeastaan ​​vain ihminen, ja lisäksi heikentynyt kylmä, jäämässä jälkeen, menettää.Kolumbian erillisalue maalille ulvoo katsottuna televisioruudussa vimma.

On ehkä rikkoa Tour viimeisenä mahdollisena päivänä?

Ensinnäkin vanavedessä uskollinen avustaja Richie Porton ja myöhemmin itse Brit tapaa ylös kukkulalle. “Olin kuolla tänään tuhannella kipu”, hän myöntää myöhemmin. “Minusta tuntui, että vaiheessa ei ole 110, mutta 300 km.”

Quintana jo hotellien joukossa Alpe d’Huez, hieman alle tavoitteen, vielä täynnä energiaa ja ehkä hän pahoittelee: Miksi vain tavoite on jo täällä, miksi ei sinne huipulla yläpuolella rinteessä, lähellä ylempi köysirata-asemalta, noin kahden kilometrin päässä?

jokaisen sadan metrin lähestyi Kolumbian sekuntia Frooma, mutta on mittari on liian alhainen, eikä hän onnistui poistamaan hänet keltaisesta jerseystä.

Quintana ylitti maalin 20.vaiheessa puristi nyrkkiin, kakkonen Pinot ja onnellinen, että kaikki päästää, mutta on hyvin tietoinen siitä, että mies keltaisessa tulee liian aikaisin. Koti

Ja se on todella täällä. Kolmekymmentä vuotta vanha Chris Froome, jälleen Tour Champion. Hän ei ole ollut hyvä 2:38 minuuttia lähtökohtana. Mutta sen jälkeen 21 switchbacks, revitty Savage intohimot faneja kuulokkeiden tiimilaskijoiden Sky kaikuu: “Chris jäi minuutin.”

dobojováno.

Kolmannen kerran historiassa ja kolmannen kerran viimeisen neljän vuoden aikana Tour on voittanut brittiläisen voittajan. Bradley Wigginsin voiton vuonna 2012 hänet yhdistyvät toisen kerran ja vuosittaisen tauon jälkeen Chris Froome. Ja hänen kanssaan Leopold König.Juuri sillä hetkellä, kun voittaja koristella vaiheessa myös kulkee tavoitetta Tsekin auttaja.

Hän ei edes hänen johtava sillä hetkellä jälleen kuluttaa keltaista paitaa. Hän on masentunut ja väsynyt. Königin ääni hajoaa.

“Se on tuskallinen ja ihana pää loppuun”, hän sanoo. Lauantai-iltana hän nukahti jauheen läpi ja kello kuudes oli jälleen hereillä. “Menin vessaan ja sanoin:” En edes tiedä kuinka satuttaa. Mutta nyt tunnen enemmän tunteita kuin edellinen Grand Tour. Jokainen tiimimme on tehnyt kaikki hänen tavoitteensa Chrisin voittoon. Tämä on tyydytystä. ”

Kuinka hän kutsui sitä Chris Froomeksi? “Ilman ryhmäni kollegoja, en voinut.He vain heitti tikut pois tieltä. ”

Kirjoittaja Näiden sanojen tulee iso lehdistötilaisuudessa, joka on perinteisesti ollut Champion Tour jälkeen toiseksi viimeisen vaiheen ja puoli tuntia käsitellä tässä.

” Win Tour ensimmäistä kertaa oli lapsuuteen liittyvän unelmani täyttäminen. Voita se kahdesti, mutta enemmän kuin kuvittelin “, hän sanoo.

Ratsastajat toipumassa revitty haava monta Huez Tour kohde lentokoneita sunnuntaiaamuna. Päinvastoin, loput asuntovaunun asettuu autoja ja kilpa Pariisissa.

On edessämme vetämällä 650km Ranskan teillä.

sunnuntaina Pariisissa: Päivä monien perhejuhliin

Kyllä, tässä historia kirjoitettiin.Ville d’Evrayissa 110 vuotta sitten ensimmäinen kiertue päättyi. Tässä on viimeisen viimeisen vaiheen alku. Se olisi sekä nostalgista että symbolista, jos…jos vesivirrat eivät putoaisi taivaalta. Ympäröivien niittyjen jälkeen vaellamme kuin suolla. Zdeněk Štybar tulee ulos joukkueen bussi Etixxu ja katsot taivaalle, sanoi: “Tämä on järkyttynyt tämän kanssa emme odottaneet.”

Kolmen viikon tiellä luuserit Tour he ansaitsevat parempaa säätä jäähyväiset rodun . Sademetsässä ensimmäiset kymmeniä kilometrejä sen kuuluisasta pyhiinvaelluksesta bulevardipolkimen bulevardille. Vielä yksi päivä, viimeiset 110 kilometriä. He ovat olleet koko ajan mukana, Stybar ajattelee. “Pyöräily on työni ja harrastukseni.Jos et nauti siitä, et voi kiertää, koska yhtäkkiä murtaisit ja menisit kotiin “, hän kertoo noin kolmen viikon matkan. Samoin Leopold König: “Jos en tunne, mikä minusta kolmen viikon rodun, noin koputtaa otsaan ja ihmetellä, miksi niitä idiootteja tehdä anteeksiantoa. Mutta Grand Tour on jotain, mitä minulla on sydämessäni ja mitä antaa sinulle niin paljon endorfiineja, ja se herättää tällaisia ​​onnensyitä, jota ei voida kuvata tavalliseksi ihmiseksi.Jos olisin unfulfilling, minulla on mahdollisuus kiertue kiertää. ”

Team Sky saa vapautuksen sääntöjen ja avustajien Chris Frooma ei vain ole keltainen” värisävy “kypärät, mutta myös uusia pelipaidat keltaraitaisina sinisen sijaan, jolle on listattu joukkueen kokoonpanoa.

“, kun saavuimme Pariisiin ja oli valmis sinne kaikki nämä erityisiä asioita uuden, tunnemme kuin jos laitat pikkupoika lelu. Kauhean miellytti meitä kaikkia “, hän sanoo Leopold König. “Tämä on jättänyt meidät lopullisesti. Nähdä, missä nimesi kirjoitettu keltaista palkkia niin paljon minulle merkitsee. ”

kollegan Luke Rowe König Peloton tuo Eiffel-tornin ja hän tuntee ihana.Lakkaamista, Jan Barta on käsitellä rengasrikon, yritä päästä paeta, koska hän niin luonteeltaan, niin hän on kääritty toiseksi viimeinen kierros pussin hammaspyörä. “Lopussa Odotin rauhallisempi”, sanoi Barta, käsilaukku vetää, mutta ei vedä kaiken ja piti auttaa insinööri autoa.

Champs-Elysées näkee neljäs voittaa spurtti André Greipel ja kruunajaisista ratsastaa kuningas Tour hänen “taivaallisen” avustajansa. Brit, joka on tullut personou non grata joidenkin ranskalaisten silmissä, menee Pariisiin ottamaan jälleen pyöräilyä.Froomin joukkue kulkee peloton, kahdeksan hurraavan väsyneen miehen, keltaisen mestaruustalon takana.

Tour on viime vuosina vallitsevimman turbulentin intohimoissa, spekulaatiossa, syytteessä ja puolustuksessa.

Kaksisataa metriä tavoitteiden takana, tiimibussilla, on paikka monille perhekokouksille. Etixx-talliin pohjautuessaan Štibarin vaimo Inen ja hänen poikansa Lewis odottavat ja ylpeä isä muistelee. “Lewisillä oli vain neljä viikkoa perjantaina.Se oli pitkä kolme ja puoli viikkoa ilman niitä. ”

Peta Cavendish tyttärensä Dellilah että äiti kehottaa:” Kerro Štybymu Hei. ”

Lisäksi juuressa Team Team Tinkoff-Saxo ovat olleet tavaratilaan väylän valmistettu lasia samppanjaa, Fran Contador tasoittaa tietä legioonaa faneja veli Albert ja Mick Rogers heittää kaikki hänen neljä vaimoa ymmärtää vaimo ja kolme tytärtä.

“Toivon Viktorka isä kolmen viikon kuluttua tietää,” toivoo odottaa Michael Kreuzigerová ja hänen lähestyy miehensä vakuuttaa: “Toki, joo.”

Nairo Quintana Alejandro Valverde he ottavat lapsensa kanssa hänet lavalle, vaikka se on Quintanova pieni tytär melko leveä.

Yli kahden Movistar ratsastajaa Chris Froome seisoo siellä, jossa Riemukaaren selän taakse, vetää pois paperinpala valmis unohtaa eikä mikrofonin lukee: “Valtava kiitos kuuluu minun joukkuetovereilleen.Minun keltaista paitaa on niin paljon sinun kuin minun. “Sitten luettelee kaikki etunimet hänen toverinsa välillä Richie Lea.

” Tämä keltaista paitaa on hyvin erityinen “, sanoo British jatkoi mestari. “Tunnen valtavaa kunnioitusta sen historiaa, hyviä ja huonoja. Olen ylpeä siitä, että olen voittanut, ja lupaan, että se ei koskaan neznectím. ”

Leopold König etsii oikeita sanoja ilmaisemaan tunteitaan ja kova se on:” Se on uskomatonta.…Se on todella kaunis. Minulla ei ole voimaa sanoja. Se on sanoinkuvaamaton. Tunnen samaa nöyryyttä kuin viime vuonna. Kolme viikkoa on hyvin pitkä aika. Kisa on todella niin kovaa ja löydät täällä maaliin, vastaan ​​pienen tehtaan. Teitä muistuttaa siitä, mitä sinun piti tehdä niin sinne.Ja olen niin iloinen olen valmis hänen toinen Tour. ”

Hän kertoo, että kutsut kriteerit, joka tapahtuu matkan jälkeen, nyt ei hyväksy edes miljoona. “Olen järkyttynyt.Minun täytyy ladata. “Kun maanantain pakollinen joukkueen matka Lontoon on menossa Ranskan Rivieralla.

Myös Roman Kreuziger, Zdeněk Štybar ja Jan Barta nauttia muutaman päivän perheensä kanssa. “Loput kausi olisi ehkä hiljaisempia”, toivoo Kreuziger.

Linja ratsastajat viedä kotiin neljän kilometrin päässä Hyatt Regency, joukkueille pitivät lopullinen juhlia.

Jos Van Emden Team Lotto Jumbo kuitenkin heittää repun asioita selällään, päästä pyörä ja polkeminen pitkin Champs-Elysées hotelliin itse välillä liikkuminen lähtevien katsojille.

oli juuri kiersi koko Ranskan, miksi hän lisäsi vielä neljä kilometriä ylhäällä, eikö?