Passion ja oman rajan etsiminen johtavat Froomaa eteenpäin

Chris, mikä on lopussa Tour odotat?

“varmaankin kotona huono, jos en vastannut, he odottavat vaimo ja kissamme” vastasi ja nauru täytti huoneen.

Kun täällä, lehdistötilaisuudessa jälkeen kova vuoristo lavalle Huez, hetkeksi syrjään naamio absoluuttisen pitoisuus, jolla hetkeä ennen jahtaavat Naira Quintana kamppaillut läpi läpi möly väkeä, aito fanit, juoppoja ja exhibitionists pobíhajícími hänen ympärillään puku Ninja turtles tai merkkejä Teletapit.

Vain täällä, jotta viimeksi koetukselle voisi ottaa vastaan, miten se levoton viimeisinä päivinä kylmää ja miten vastaavat vähintään puolet Peloton ei ole täydellinen tekemisestä Tour terveenä.

“Mutta ei ole yllättävää.Vieläkin kokeneille kuljettajille kertoi, että tämän vuoden Tour oli vaikeinta, mitä he kokivat. Me kaikki otimme paljon voimaa. ”

On mutkaista tietä Huez kärsinyt.

Tietty annos kärsimystä, mutta Chris Froome kauan sitten opetti itse etsiä. “Ei kilpailevat kunniasta ja hinnat”, hän sanoo. “Pyöräily on minulle kova harjoitus, kipua ja vaivaa päästä reunaan rajoja ruumiini. Tämä halu minut nousta sängystä aamulla. Rakastan liikkumisvapautta, mitä koen pyörä.Innostaa minua pyrkimään tavoitteisiin, jotka olen asettanut itsellemme. ”

Kipu että se hallitsee kuin se on valmistettu edellisessä elämässä.

Tour näki ensimmäisen kerran kuudessatoista </​​h3>

Koska nuorin kolmesta veljeksestä syntynyt 30 vuotta sitten Nairobissa Keniassa British vanhemmille siellä joka johti matkatoimisto. He elivät melko hyvin desetiakrové Estate kuin isänsä liiketoiminta meni konkurssiin, vanhempansa erosivat, isä katosi Etelä-Afrikassa ja hänen äitinsä loppuivat rahat, joten hän moonlighted kuin fysioterapeutti pieneen vaatettaa pieni, laiha, Chris.

13 vuotta toi hänet pyörä ensimmäisen lähdön (jonka hän voitti) ja luovutti David Kinjahovi, joka johti pyöräily seuran köyhille lapsille. “Hän ei ollut parempi kuin muut kaverit.Mutta hänellä oli jotain erityistä, saalistushinnoittelu “, muistelee Kinjah tänään.

kuusitoista teini Froom näki ensimmäisen tv Tour. “Ajattelin heti: tämä on hieno kilpailu! Eräänä päivänä Halusin voittaa. ”

Vaikka haitta lukihäiriö opiskellut yliopistossa taloustieteiden, mutta kahden vuoden jälkeen hän jätti täyttämättä toiveet pyöräily. Kenian kansalaisuutta vaihdettiin britit, joiden kanssa hänellä oli suurempi mahdollisuus peloton.Sai sopimuksen vakaassa Barloworld, mutta viisi viikkoa ennen ensi Tour 2008 piti selvitä kuoleman äidistä, joka menetti taistelun syöpää.

Myöhemmin paras pelaaja Sky käsitellä tauti bilhartsioosiin ja uhkaavat heittää pois ja kovaa turhautumista Assistant Bradley Wigginsin roolissa.

Sitten tuli aikansa.

Kyllä, tässä haluan päättää

Ensimmäinen Tour -nimi voitti 4:20 minuuttia ennen Quintanaa ja itki äitinsä kyyneleet silmiin. “Hän on antanut minulle moraalia, jota en voi huijata itselleni. Keltainen paita seisoo testin ajan “, hän vakuutti kaikki heinäkuussa 2013 ja sanoi, että hän haluaa palata Tour vielä ainakin viisi vuotta.

Viime vuoden tuotto oli lyhyt ja kivulias, 5.rotu hylättiin rikkinäisten ranteiden kanssa. Vallata yritti siirtää Vuelta, jossa hän teki kauniin, mutta ei voittanut taistelun Alberto Contador.

Hän on naimisissa hänen tyttöystävänsä Michelle, nyt odottaa lasta yhdessä. Hän ei koskaan ollut yhtä hallitseva pyörä, kuin hän oli vuoden 2013 kaudella heikentäen hänen sairautensa ja vammojaan. Samalla hän kuitenkin vahvisti omaa psykologista vastustuskykyään.

Tänä vuonna hän oli arvokkaampi Peloton-kiertueella kuin aiemmin.Yllättänyt monet jo Le Havre, kun he alkoivat vaihtaa näkemyksiä Nibalim, ja sitten erityisesti sisäistä voimaa, jolla vastustaa hyökkäyksiä joissakin Ranskan tiedotusvälineissä, sosiaalinen media ja katsojaa radalla.

Kolme viikkoa ennen ennen Tour alkoi Utrecht, hän meni Nicolas Rochen ja urheilujohtaja Nicolas portaali tarkastaa kappaleet Pyreneillä.

Kun oli ensimmäinen kerta, kun kohde vyšlápl pitkä nousu 10th vaiheessa La Pierre-Saint-Martin, kuulemma kertoi heille: “Kyllä, täältä hyökätä. Nairo sanoo haluavansa hyökätä Alpeilla. Oma strategia on tämä.Täällä haluan päättää Tourin – ja luoda lyijy, jota pidän Alpeilla. ”

Kuten hän sanoi, hän teki.