Menestyksekkään vuoden menestyksekäs valmistelu edistää mitalimääriä

Uusi valmentaja Petr Tremlillä on kaikki tytöt, joita hän haluaa joukkueessa, joten hän on tällä hetkellä vahvin mahdollinen joukkue vuosina 1997 ja 1998. Valmisteilla olevat polven ongelmat rajoittivat vain Julia Reisingerin päätueksi, jota hän harjoitti harjoittelussa ja otteluissa. . Samy pelaajat saavutuksia B-divisioonien Saksassa, Puolassa ja Venäjällä puutteellisia, vaikka ei yliarvioida, mutta ei puutu itseluottamusta joukkueen saavutuksistaan ​​on viime vuosina rakennettu.

“Odotamme kaikkia, emme tiedä miten muut joukkueet muuttuivat. Valmistelussa emme pelannut parhaita ja vain menettäneet Belgiaa.Ne meistä ensimmäisessä pelissä hieman yllättynyt, ja toiseksi, olemme menettäneet itsensä, koska meillä oli iso johtaa “, sanoo Wingers Lenka Šoukalová.

Muista kuitenkin lisätä, että kun tappioita 3 tai 4 pistettä on hänen joukkue kolmas ulos. Belgialainen joukkue on ollut myös pelaajia, jotka olivat menossa MS U19, joka jää kuudenneksi suuri tasapaino 5-2

Šoukalová vuoden uudelleen kaivata tehdä jotain suurta. “Menemme nöyryydessä turnauksessa, mutta odotamme, että meidän pitäisi päästä neljänneksille. Ja mitalit? Se roikkuu ilmassa jonnekin “, hän hymyilee helposti.

ylivoimainen lopputulos ratsastaa Minä ja Peter Holešínská Point vartijoita. “Joukkue on hyvä, sama kuin viime vuoden MM-kisat, ja olemme menossa korkealle. Mutta otamme sen vähitellen.Meidän pitäisi voittaa ryhmä ja sitten siirtyä parhaasta paikasta neljännesfinalleihin. Suuri tulos minua siellä. ”

Vaikka hän on vertaansa valloitus puolivälierissä, valmentaja Petr Treml melko varovaisesti. Erityisen kotivalmistus mukana useita vastalauseita nykyinen ilmapiiri joukkue.

“Olin aika yllättynyt ole aivan suurimmat laatua pelaajia. Euroopan toisesta joukkueesta ja maailman neljänneksestä odotan paljon parempaa laatua, haluaa kouluttaa ja parantaa. Aluksi tunsin, että pelaajat olivat melko tyytyväisiä. Joukkueen viimeinen tukikohta säilyi ennallaan, eikä perustaa enää ole. Ja tämä on ehkä virhe, koska jotkut tukevat pelaajia ovat tyytyväisiä.Tasavallassa he ovat parhaita, mutta motivaatio ja kilpailu, kun joku lähettää ne jokainen harjoitus “kulki” puuttuu. Mutta tämä onnistuimme parantamaan valmistuksen aikana, tytöt ymmärtää, että ilman koulutusta, se ei toimi. Vain emme tiedä mitä tapahtuu otteluissa. Joukkue kuitenkin käytetään pääasiassa voittaa ja voittaa haluaa “, toteaa hänen huomioon myönteinen arvio valmentaja.

Treml myöntää, että kansainvälisellä tasolla tyttöjen U18 luokka vain Smashing. Ja koulutuksen jälkeen, joka tapahtui yksinomaan Tšekissä, on vaikea arvioida valtaa vastustajia.

“Meille se on tärkeä panos turnauksen. Erityisesti naisten luokka, on tärkeää menestyä. Kun hän alkaa hyvin, voimme voittaa lähes kuka tahansa.Mutta jos se epäonnistuu, voimme menettää lähes kaikki. Siten se riippuu nykyisen muotoisena ja mielentila, johon tulla turnaukseen. ”

ryhmä nuoria naarasleijona odottaa vähitellen Kroatiasta, Virossa ja Alankomaissa. Seuraava vaihe on turnauksen, jossa hän on play-off, niin tsekit kilpailee kolme joukkuetta vahva nelikko Unkari, Serbia, Slovenia ja Belgia.

Tsekit taas luottaa vankka puolustava, mutta Petr Treml hän joutui jakamaan henkilökohtaisen puolustuksensa ja muita hyviä syitä. “Meidän täytyy pelata aggressiivisemmin, johon naisten koripallo on menossa.Mutta tässä Minulla oli tunne, että meillä on vielä halunnut pelata tyttöjen koripalloa. ”

viimeiset sanat valmentaja vahvistaa havainto, Petr. “Tärkeimmät puutteemme – nopeus, räjähdys, aggressiivisuus – on osoitettu Belgialle, joka on ollut kovimpien kilpailija valmistautumassa. Belgian miehet ovat meille melko kovaa, ja meillä oli ongelmia. “Hän ja hänen joukkuetoverinsa katsovat Espanjan turnauksen tärkeimpiä suosikkeja. “Ja niiden takana se on tasapainoinen – unkarilaiset, me ja Rusek näemme, mihin he tulevat.”