Heikentynyt Opava ei riitä ollenkaan, Pardubice palasi toiseksi

Opavalla, joka hävisi keskiviikkona Mestarien liigan kanssa Teneriffan kanssa, puuttuivat jälleen loukkaantuneet kannat Vaclav Bujnoch, Rostislav Dragoun ja Filip Zbranek. Ottelun lopussa vieraat lähtivät kokonaan ja menettivät viimeisellä vuosineljänneksellä 3:31.

”Tavoitteenamme on ylläpitää korkeaa 40 minuutin tasoa. Ei ole väliä kuka on kentällä. Kun hyppäämme pallon yli, haluamme liikkua Unibet eteenpäin. Opava yritti hidastaa peliä, pelata muutamalla pisteellä, mutta pelasimme nopeasti eteenpäin, mikä oli erittäin tärkeää ”, Pardubicen valmentaja Levell Sanders sanoi.

Viisi joukkueensa pelaajaa sai kaksinumeroisen pisteet, joista suurin osa Dwyane Benjamin 20 ja David Škranc 15. Viktor Půlpanilla on 14 avusta.Yhdeksäntoista-vuotias Jakub Slavík vangitsi Opavan jerseen 13 pisteellä ja kahdeksalla levypalvelulla.

Nymburk ei auttanut Děčínia vastaan ​​Lamb Autreyn erinomaisesta suorituksesta, joka teki 22 pistettä ja 11 levypalloa. Puoliajalla tšekit johtivat yhden pisteen, mutta kolmannen vuosineljänneksen mestari voitti 28:10 ja voitti yhdeksännen kerran kauden aikana.

Jaromir Bohacik 18 pisteellä ja yhdeksällä levypalvelulla ajoi Keski-Böömin. Mike Myers teki 10 pistettä ja kahdeksan levypalloa liigapelissä. Toisella puoliajalla paransimme pallon liikettä. Děčínissä voitto on aina hyvää, koska täällä voittaminen ei ole helppoa ”, sanoi Nymburkin valmentaja Oren Amiel.

“Ensimmäinen puoliskomme oli hieno.Panimme siihen paljon Sportingbet energiaa verrattuna Nymburkiin ja menimme jopa johtoon. Mutta kaksikymmentä minuuttia ei ollut tarpeeksi. Tiesimme, että Nymburk lentää toiselle puoliskolle ja meidän piti pitää energiaa, mutta emme pystyneet. Se on vihainen, koska uskon, että voisimme voittaa Nymburkin. Toisella puoliskolla esityksellemme ei kuitenkaan ole mitään tekosyytä, meidän ei vain tarvinnut Nymburkiin ”, sanoi Děčín -pelaaja Autrey. : 92. Itä-Böömissä jerseillä on kaksinkertainen kaksinkertainen Roman Marko – 11 pistettä ja 11 avusta