Clippers ylitti Dallasin, kuten kesällä Jordanin taistelussa

Jordanin voiton Dallas Stars, joka lupasi kesällä allekirjoittaa sopimuksen, mutta pian sen jälkeen hän päätti muuttaa mielensä, vaikutti kuusi pistettä, 15 levypalloa ja neljä lohkoa.

“Se oli jännittynyt ottelussa. Tunteet olivat paljon, koska se oli ensimmäinen peli kotona ja halusimme miellyttää faneja “, sanoi Jordan, joka laski puhua kesän seurustelun Dallas.

tunteita osoitti kentällä. Joukkueet yhteenlaskettu osuus neljä teknisiä virheitä ja näytti paljon kovaa virheitä, huipentui leikkaus Dirk Nowitzkého vain Jordan.

Nowitzki antoi 16 pistettä. Paras maalintekijä Dallas, puuttuu pari Deron Williams, Wesley Matthews, oli mukana 17 pistettä, John Jenkins.

“Me puuttui pelaajia, joten meidän täytyi pelata varsin yksiselitteisesti, että mahdollisuudet voittaa ja se ei ole.Soitimme lujasti, mutta ilman parempaan kuvaukseen voi voittaa “, sanoi valmentaja kukisti Rick Carlisle.

voima Clippers oli Blake Griffin teki 26 pistettä ja 10 levypalloa.

Atlanta korjaamiseksi vaikutelman epäonnistuneen ensimmäinen peli ja näytti hieman enemmän kuin paras joukkue itäisen konferenssin viime kaudella, kun hän kuuli New York 112: sata ja ensimmäisestä Jeff Teague sijoitettiin 23 pistettä ja Al Horford lisäsi 21.Hawks oli ensimmäisen neljänneksen jälkeen pelin enemmän tai vähemmän hallinnassa.

“Vain etsivät rytmi viime vuodesta ja tänään oli paremmin”, sanoo Paul Millsap, joka saavutti kaksinkertaisen kaksinkertainen 11 pistettä ja 11 levypalloa.

Carmelo Anthony, vaikka hän teki 25 pistettä, mutta kääntyi vain kymmenen 27 laukausta ja hän ei voinut edes toisen ottelun kauden.

“meillä oli terävämpi analyysi videon kouluttaja, jossa saamme sen vyříkali ja toivottavasti soitamme vain paremmin “, kommentoi Al Horford menestys ammunta 51 prosenttia ja kymmenen edellinen muodonmuutoksen kolmosta.

Memphis jäi pelin Indiana patnáctibodové johtoon alussa ja loppupuolella kolmannen neljänneksen hävisi yhdeksän pistettä, mutta hyvin hoidettu viime dvanáctiminutovku ja lopulta voitti 112: 103.

Marc Gasol 20 pistettä, kahdeksan vuoden viimeisellä neljänneksellä, ja kuusi hänen joukkuetoverinsa saavuttaa kaksinumeroinen määrä pisteitä.George Hill Indiana-nimeltään Gasola pisteissä. Pacerilla on 0-2 saldo kahden ottelun jälkeen, mikä ei ole tapahtunut vuodesta 2009.