Barnes kosti Golden Statesta, 60 pistettä Walkerilta ei voittanut

Walker lähetti kaksintaisteluun ylityöt, kun iski molemmat vapaaheitot 16 sekuntia ennen perusjakson loppua. Mutta hänellä ei enää ollut menestys, kääntämällä vain yhden viidestä laukauksesta. Siihen asti hänellä oli tasapaino 20/29.

Ottelu meni jopa seuraavaan viiteen minuuttiin, joten Walker pystyi silti saamaan rytmin uudelleen. Ylityötunnin viimeisessä sekunnissa Jimmy Butler päätti kuitenkin tehdä kolmikko, kun hän oli juuri ennen J.J.Redick panosti penkkiin, joka osui voittavan laukauksen.

“Aivan kuin halusin meidän voittavan, en halunnut, että Kembo antaisi meille seitsemänkymmentä”, Butler Bet365 sanoi ottelun jälkeen. Minnesotan vahvistimet saivat vain 15 pistettä, joten Walker varjoi häntä melkein koko ottelussa.

Hornets hävisi kotona jopa 17 pistettä, mutta Walker palautti heidät otteluun ja meni jopa johtoon viime hetkellä. Mutta se kääntyi vieras Joel Embiidin yli. Jeremy Lamb teki parhaat pisteet 20 pisteellä ja 10 levypalvelulla. Ben Simmons sai 23 pistettä, 11 levypalloa ja yhdeksän avusta. J.Augustin 22 pisteellä ja seitsemällä avulla ja Evan Fournier 15 pisteellä. Nuori Jonathan Isaac esti viisi laukausta. LeBron James pysyi Lakers-maalintekijänä 22 pisteellä, pelaamalla alle 26 minuuttia ja lisäämällä seitsemän avustajaa. Brandon Ingram sai 17 pistettä, seitsemän avusta ja kuusi levypalloa. T. J. Warren oli Sunsin paras maalintekijä 23 pisteellä (kahdenkymmenen pisteen leikkaus viidennen kerran peräkkäin), aloittelija Deandre Ayton teki 21 pistettä ja yhdeksän levypalloa, ja Devin Bookerilla on 16 pistettä ja 12 avusta. Toinen aloittelija Mikal Bridges 1xbet hyppäsi 14 pistettä Trevor Arizan taakse.

New Orleansin jerseissä oli toinen pitkä – Julius Randle teki 21 pistettä ja 10 levypalloa, Nikola Mirotic 20 pistettä ja 10 levypalloa. Jrue Holiday auttoi 19 pistettä.Nuggetteja vetivät Nikola Jokič (25 pistettä, 10 levypalloa ja kahdeksan avusta), Gary Harris (24 pistettä) ja Juancho Hernangómez (20 pistettä ja 11 levypalloa).

Kings-joukkueen paras maalintekijä oli Buddy Hield 23 pisteellä, seitsemän levypalloa, De’Aaron Fox 19 pisteellä, Marvin Bagley 16 pistettä ja kahdeksan levypalloa.

Härät jättivät Zach LaVinin pois eikä kukaan voinut korvata häntä.Antonio Blakeney sai 13 pistettä, Justin Holiday ja Jabari Parker 12: n jälkeen. Danilo Gallinari teki parhaimmillaan 28 pistettä, Tobias Harris 27 pistettä ja kahdeksan levypalloa ja Lou Williams 16 pistettä, päättyen mutta korvaava pivot Montrezl Harrell, joka teki 10 hänen 16 pisteestään neljännessä osassa, teki myös 10 levypalloa.

Jarrett Allenin 24 pistettä ja 11 palautusta eivät riitä, ja D’Angel Russell 23 pistettä ja 10 avusta. Joe Harris teki 19 pistettä.

Voitetun Hawksin parhaimmat ampujat olivat Jeremy Lin 16 pisteellä ja Kent Bazemore 13 pisteellä. More: https://tipsapostas.com