Jicha houkuttelee siirtoa Kielistä Barcelonaan, mutta ei rahaa

Kieler Nachrichten Jichan mukaan Kieler on pyytänyt Kielia myymään hänelle Barcelonasta, joka on kiinnostunut hänestä. Tämänpäiväisessä avoimessa haastattelussa hän väitetään myöntäneen, että hän haluaisi myös hyväksyä nelivuotisen sopimuksen Katalonian Grand-klubissa elämän syistä.

“Minulla on uneton yö. Tilanne, josta lähdin klubista, jota rakastan niin paljon, en koskaan halunnut päästä pois. Halusin lopettaa urani täällä.Mutta nyt voin vain kerjätä THW minulle nopeasti myyty ja joka auttoi minua “, sanoi Jicha maakuntalehden.

esitetään sen edustavan viraston Sport Invest markkinointi kuitenkin kieltäytyi lehdissä epäiltiin, että siirto suunnittelee lähinnä rahoitus- kriisi. “Kyllä, minulla on joitakin aiempia sitoumuksia, joita minun on ajateltava tulevaa suunnittelua varten, mutta se ei tarkoita, että tarvitsen”, hän sanoi.

Lehden mukaan Kieler Nachrichten Jicha pyysi edustajat Kiel myymään Barcelonaan, sillä se on intressi. Avoimessa keskustelussa väitetään tunnusti, että neljän vuoden sopimuksen Katalonian iso seura, kuten teki myös eksistentiaalista syistä.

“Tällä hetkellä minulla on unettomia öitä.Tilanne, josta lähdin klubista, jota rakastan niin paljon, en koskaan halunnut päästä pois. Halusin lopettaa urani täällä. Mutta nyt voin vain kerjätä THW minulle nopeasti myyty ja joka auttoi minua “, sanoi Jicha maakuntalehden.

esitetään sen edustavan viraston Sport Invest markkinointi kuitenkin kieltäytyi lehdissä epäiltiin, että siirto suunnittelee lähinnä rahoitus- kriisi. “Kyllä, minulla on joitakin sitoumuksia menneisyydestä, jota ajattelen suunniteltaessa tulevaisuutta, mutta se ei tarkoita että kärsivät köyhyydestä”, hän sanoi.

Kiel perustuu hänen persoonallisuutensa ja halusi hänet eläkkeelle, mutta Barcelonan äkillinen tarjous muutti suunnitelmiaan. “Se ei ollut taloudellisesti korkein mitä minulla oli koskaan.Mutta se on erittäin mielenkiintoinen paitsi taloudellisesti myös siksi, että voin jatkaa taistelemista korkeille urheilutavoitteille kuten Mestarien liigalle. Ja ennen kaikkea: se on neljän vuoden sopimuksen ja tässä iässä olen menettänyt laskea, että joku esittää tällaista tarjousta “, sanoi Jicha kolmekymmentäkolme.

Paras käsipallo pelaaja maailmassa vuonna 2010, mutta myönsi, että hänellä on taloudellisia ongelmia. He pitävät työtään joukkueen TBV Lemgo, jossa sekä yli kaksi vuosikymmentä ammatillista käsipallo tuli uhri skandaali omaisuutta.

“Kun tulin vuonna 2006 Sveitsistä TBV Lemgo, vetosi I yhdelle talouden neuvonantajalle ja kuten monet muut bundesliga-pelaajat, olen sijoittanut paljon rahaa kiinteistöihin.Olin nuori, naiivi, enkä tiennyt saksalaista “, hän kertoi Saksan lehdistölle Jichalle. “Vain neljä vuotta myöhemmin huomasin, että minulle oli tullut ongelma. Sain syvälle ansaan “, sanoi Pilsenin kotoisin.

Hänen taloudellinen tilanne on parantunut sitten, mutta hänellä on edelleen seurauksia. “Siitä lähtien on ollut hyvä asia, mutta silti minun on tehtävä noin 40 prosenttia palkasta kuukaudessa”, totesi tšekkiläinen kädentaja. Hän myönsi, että nelivuotinen sopimus Barcelonassa on taloudellisesti yhtä suuri kuin viiden vuoden sopimus Kielissä. “Se olisi hieno apu. Kielin johtajat tietävät siitä.Vuodesta urheilu näkökulmasta minun täytyy jäädä tänne, sillä isäni perheen olen päinvastoin melkein velvollisuus Barcelonaan lähteä “, sanoi Jicha.

Kun Pohjois saksalainen seura pelaa vuodesta 2007, ja kahdeksan vuotta parhaassa THW voittanut 14 pokaaleja, joista seitsemän saksa otsikot ja kaksi voittoa Mestarien liigassa. Kiel on edelleen sopimus yhden kauden vaihtoehto vuosi, mutta nyt hän haluaa seuran jättää raskain sydämin.

“Barcelonassa alkaa valmistautuminen uuteen kauteen 3. elokuuta. Tiedän, että seura antoi Kielin viimeisen tarjouksen “, sanoo Jicha, jotka joukkueen hallitsevan Mestarien liigan voittajat korvata lähtevän Ranskan tähti Nikola Karabatić. “Tiedän, että vuoteen 2019 saakka voi olla korkea.Mutta se kertoo kaikille pelaajille, jotka haluavat selventää heidän tulevaisuutensa “, hän lisäsi nauraen työjuhta Tsekin maajoukkueen.

pitäminen Kiel on Jíchová ongelmia ymmärrystä, mutta se ei aio antaa tukeaan. “Heillä (ne) ratkaista suuri ongelma”, hän kertoi SID Liikemiesklubi pomo Thorsten Storm. “Mutta meidän on myös ymmärrettävä. Meidän on pidettävä mielessä edun joukkueen ja koko seuran, meillä on tietysti niiden urheilun tavoitteita “, sanoo Storm, jonka mukaan kuukausi ennen sarjan monimutkaisia ​​saada taakse pelaajien Jíchova kaliiperin riittävä korvaus.

Neuvottelut lähdöstä Tsekin kytkin järjestetään torstaina, jolloin Storm palaa lomalta.