Usein valmentajat käyttävät sitä vetovoimana

Venäjän Premier League -tapahtumassa menisin Moskovan Dinamo-tuomioistuimeen, jolla todennäköisesti on joitain ongelmia joukkueessa. Sininen ja valkoinen purkaa edelleen palkanlaskentaa ja ovat valmiita jakamaan joukon keskikenttäpelaajia. Mutta vaikka Kobelev säilyttäisi joukkueen selkärangan, Dynamon pelaajien on joka tapauksessa etsittävä tuoretta jalkapalloilijaa hyökkäysryhmästä. Pennanen pystyy lisäämään tarvittavan variaation moskovilaisten hyökkäämistoimiin, koska kauden ensimmäisellä osalla Dynamo putosi usein avoimeen peliin, mikä vaikutti hyökkäysten tehokkuuteen.

Younes Rahimi
Kerho: HIFK
Ikä: 13/13/95 (20 vuotta)
Asema: Vasen keskikenttäpelaaja
Vahvuudet: spurtin aloittaminen, juurtuminen, vastahyökkäys, avaaminen
Kustannukset: 95 000 euroa

Nopeasti liikkuvaa keskikenttäpelaajaa on pidetty jo kolmen vuoden ajan yhtenä Suomen lahjojen lahjakkaimmista keskikenttäpelaajista. Kesällä 2013 PSV osoitti kiinnostusta Rakhimiin ja huolimatta siitä, että arabijuuriset suomalaiset tekivät vaikutelman Hollannin päävalmentajalle katselun aikana, muutosta ei tapahtunut tuntemattomista syistä. 1.1.2016 Younes siirtyy vapaana agenttina Suomen mestarin leirille – Seinäjoen klubille, joka voitti kullan ensimmäistä kertaa historiassaan.

Rahimin tunnusomaisia ​​piirteitä ovat terävyys ja jatkuva paine kyljestä. Sillä on erinomainen aloituspotku. Younes on voimakas taputtaja, joka tekee keskimäärin 4,8 lyöntiä ottelua kohden. Huolimatta 20-vuotiastaan, Rahimi kaappaa hämmästyttävän pienimmän epäjohdonmukaisuuden vastustajan puolustuslinjoissa ja murtautuu rangaistusalueelle sivusta. Hän haluaa vuorotellen nykäyksistään läpivientivaihteilla kumppaninsa liikkeelle. Usein valmentajat käyttävät sitä vetovoimana, koska tarvittavat taidot ovat olemassa.

Venäjän mestaruudessa Younes on kysyntä toisen kahdeksan joukkueessa, jotka viettävät suurimman osan kokouksistaan ​​vastahyökkäyspelissä. Juuri tämä tyyli sopii parhaiten paljastamaan kaikki sen edut. Lisäksi huippuklubidemme osalta Rahimilla ei ole kokemusta tai keskittymistä hyökkäyksen viimeisissä vaiheissa. Viime kaudella Suomen liigan osana HIFK: ta pelattiin 31 ottelua, joissa hän teki vain kaksi maalia ja antoi neljä avusta.