Toinen nopeajalkainen keskikenttäpelaaja epästandardilla tekniikalla

Piri Soiri
Kerho: UPU
Ikä: 22.09.1994 (21 vuotias)
Asema: Oikea laita
Vahvuudet: epästandardi tekniikka, jatkuva iskujen käyttö, tuottava nopeissa hyökkäyksissä, osaa antaa raskauttavan siirron
Kustannukset: 145 000 euroa

Toinen nopeajalkainen keskikenttäpelaaja epästandardilla tekniikalla. Soiri on menneen kauden paras jalkapalloilija osana UPU: ta, ja sitä voidaan myös turvallisesti kutsua vuoden läpimurtoksi Veikkausligissa. Kyllä, ja Pirille itselleen kausi 2015 osoittautui erittäin tuottavaksi: 37 ottelussa hän teki neljä maalia ja luopui seitsemästä avusta.

Soiri ei yksilöllisissä ominaisuuksissaan ole paljon erilainen kuin Younes Rahimi: sama nopeustieto, sama rikas tekninen arsenaali, sama keskittyminen juoksevuuden käyttöön. Kaksintaisteluun on merkitty keskimäärin seitsemän iskua, joista 59% onnistuu. Pystyy antamaan sekä tunkeutuvan että ampuvan siirron. Sillä on tiukka ja toimitettu laukaus oikeasta jalasta, kun taas 21-vuotiaan laitapelaajan silmälläpitäen, tilaus on 52% tavoitteesta. Ilmeisiä puutteita ovat muun muassa pallojen liiallinen ylivalotus. Usein menee lyömään, mutta osa aivohalvauksesta on kohtuutonta.

Hänen tekniset varusteet ovat kysyttyjä joukkueissa Premier League -sarjan toisen osan joukkueista. Sen kykyjen avulla voit avata vastustajan kylläisen puolustuksen. Hän käyttää hullua nopeuttaan nopeissa hyökkäyksissä vapaassa tilassa.

Dever Orgill
Kerho: Maarianhamina
Ikä: 08.03.90 (25 vuotta vanha)
Asema: Eteenpäin
Vahvuudet: terävät aukot, vastahyökkäykset, hyökkäysten loppuun saattaminen, hyvä aloitus- ja matkanopeus
Kustannukset: 290 000 euroa
Dever Orgill aloitti uransa MLS: ssä. Hän oli Jamaikan nuorisoryhmien johtaja. Äskettäin hänet on kutsuttu maan pääjoukkueen lipun alla. Viime kaudella Finnish Cupista tuli hänen paras ampuja – 12 maalia kuudessa pelissä.