Tässä viimeisessä Mestarien liigassa oli täydellinen kaaos

Tässä viimeisessä Mestarien liigassa oli täydellinen kaaos: “Liverpool” loukkaantui johtajalle ja täysin epäonnistui maalivahti, “Real” -joukkueen pelaaja sai ensin itsensä läpi ja sitten rangaistusalueen ulkopuolelta terävästä kulmasta. Nämä ovat äärimmäisen mielenkiintoisia aiheita, joiden ympärillä muta sekoittuu seuraavana päivänä, mutta ottakaamme ne suluissa ja puhumme kilpailijoiden taktisista päätöksistä.

“Real” ei ole menettänyt järjestelmää

Ilmoituksen jälkeen alkavan kokoonpanot, ajatus syntyi, että Zinedine Zidane väärin lasku valinnainen järjestelmä. Laita keskusta vastaan ​​”Liverpool” on tappava, Pep Guardiola vahvistaa. Mutta “Real” valitsi 4-4-2 mahtavalla maalilla – klubi aloitti ottelun maltillisella aggressiolla ja estäen vastustajan keskusta. Joten Madrid puolusti itseään ensimmäisinä minuutteina, kun “Liverpool” hyökkäsi aggressiivisesti.

Mutta sitten “Real” pelasi vastustajan heikkoutta – laita nopeus ja laidat vetäen pelaajia keskelle. Joten Madridissa, erityisesti Ronaldo ja Marcelo, reunoilla oli enemmän tilaa ja kyky hyökätä nopeudella.

Liverpoolia vastaan ​​odotin 4-3-3 BBC: n hyökkäyksessä. Tämä oli loogista, koska punaiset eivät olisi asettaneet ansaan keskelle eikä voinut puolustaa itseään nopeudella ja sulkea kylkiä. Zidane valitsi järkevämmän ratkaisun – 4-4-2 ja kiireinen keskusta oli kätevämpää puolustaa ja luoda vapaita alueita.

Salahin lähtö heikensi paljon. Hänen yhteytensä Manetin kanssa maksoi paljon

Ennen häviämistä Mohamed Salah, Liverpool iski kuusi laukausta maalille pelistä, jättäen jäljelle nollaa loputtomiin. Tämä selittää paljon – egyptiläinen oli johtaja ja tärkein väline hyökkäysryhmälle.

Rakenneuudistus seuran menettämisen jälkeen johtaja osoitti, että Jürgen Klopp laittaa oikealla laidalla tärkein hyökkäävä pelaaja kaksintaisteluun jatkuvasti lähtevään Marcelo – Sadio Mané siirtynyt vasemmalta oikealle, ja alkuasetelma Senegalin otti Adam Lallana. On tärkeää, että Manet ja jätti oli hetkiä, ja mahdollisuuksia mennä yksi-vastaan-yksi, mutta Lallana pelasi hyvin molemmissa kyljissä. Ilmeisesti johtaja oli pohjimmiltaan sijainti johtajan oikealle.