Tämän seurauksena Ferreira Carrasco

Yannick FERRAIRA KARRASKO – 25-vuotias, keskikenttäpelaaja “Dalian Yifan”
Nykyiset kustannukset Transfermarktin mukaan – 22 miljoonaa euroa

Belgian keskikenttäpelaaja siirtyi Atleticon ja Dalian Yifanin väliltä, ​​ehkä eräänä talvensiirtoikkunan 2018 tärkeimmistä yllätyksistä. Kiinalainen osapuoli maksoi Ferreira Carrascolle 30 miljoonaa euroa, mutta ei tiedetä, mitkä piparkakut lupasivat pelaajalle itseensä, vaikka Madridissa hän sai paljon (huhujen mukaan noin 8 miljoonaa euroa vuodessa).

10 jalkapalloa, jotka tarjoavat näyttelyitä Kiinan mestaruuskilpailuissa

Tämän seurauksena Ferreira Carrasco tuli klubinsa pääteliksi juuri ennen kauden alkua Kiinan MM-kisoissa, mutta hän ei voinut perustella hänen odotuksiaan. Vuoden 2018 mestaruussarjassa hän pelasi 24 ottelua, kun hän oli tallentanut 6 vaatimatonta ja 5 kaveria, jotka olivat melko vaatimattomia hänen tilissäan. Mielenkiintoista, että “Dalian Yifan” ennen viimeistä kierrosta ei edes takaa itseäsi paikkaan seuraavan kauden eliittien kohdalla ja vakavasti vaarassa lentää ulos, nyt miehittämässä toiseksi viimeistä, 15. sijalle.

Renato AUGUSTO – 30-vuotias, Beijing Guoan keskikenttäpelaaja
Transfermarktin version nykyiset kustannukset – 11 miljoonaa euroa

Euroopassa Renato Augusto onnistui pelata vain Leverkusen “Bayer”, mutta antoi tämän joukkueen paljon, sillä hän oli tallentanut 126 ottelua, 12 maalia ja 27 ottelua. Kuitenkin Augusto ei siirry Kiinaan lainkaan Bundesliigasta. Tammikuussa 2013 Corinthians osti sen, jossa keskikenttäpelaaja käytti juuri kolme vuotta, minkä jälkeen se myytiin 8 miljoonaa euroa Beijing Guoaan.

Kiinalaisen tiimin leirissä Augusto on yksi keskeisistä esiintyjistä, sillä hänellä on ollut 26 ottelua viimeisellä kaudella ja hänellä oli 10 maalia ja 13 ottelua. Tämä antoi Pekingin Guoanille kirjaimellisesti viimeisen taistelun AFC Champions League -vyöhykkeelle (analoginen Euroopan mestaruusliigan kanssa), mutta taistelu oli kadonnut maalivierailulle.