Tällainen monipuolinen eteenpäin suuntautunut jalkapallo

Tällainen monipuolinen eteenpäin suuntautunut jalkapallo, joka pystyy pelaamaan yhdistelmäjalkapalloa ja osoittamaan voimansa, olisi hyödyllinen Moskovan Spartakille. Jos punavalkoinen osa Movsisyanin kanssa, niin tosiasiassa, moskovillaisilla ei ole hyökkääjää, joka pystyisi päättämään vastakkainasettelun tuloksista yhdellä tai kahdella kosketuksella. Luis ei ole lainkaan vaihtoehto, mutta ranskalainen hyökkääjä vastaa vain vaatimuksia.

Aleksanteri Kokko
Kerho: RoPS
Ikä: 04.06.87 (28-vuotias)
Asema: Eteenpäin
Vahvuudet: hevostaistelut, avaaminen, hyökkäysten loppuun saattaminen, kehittynyt intuitio, molemmat jalat ovat antaneet iskun
Kustannukset: 480 000 euroa

Kotoisin Pietarista, hän vietti koko jalkapallouransa Suomessa, missä hänen perheensä muutti lapsena. Veikkausligissa on paljon vastaavia ”venäläisiä suomalaisia”, mutta Kokko erottuu heidän taustastaan. Ennen meitä on valmis pelaaja, joka kykenee sopeutumaan uusiin olosuhteisiin, sekä mestaruuskilpailun paras maalintekijä – 17 maalia. Tämä titteli Alexander, jonka Boris on nimetty joukkueessa, saavutti toisen kerran.

Kun pelaat selkänsä kanssa vastustajan maaliin, hän asettaa vartalonsa tukevasti. Arvioi nopeasti kumppaneiden sijainnin, käyttää usein yhden-kahden kosketuksen käännöksiä. Älä pelkää ottaa peliä itse ja levittää. Valitaan pätevästi rangaistusalueen sijainti, joten se on hyödyllinen hevosurheilussa reunusvaihteilla. Sen mitat ovat riittävät vastustajan työntämiseen. Hänellä on hyvin kehittyneet intuitiiviset taidot, jotka auttavat häntä valitsemaan täydellisen hetken iskeä ensimmäisellä kosketuksella. Yli puolet hänen laukauksistaan ​​osuu maaliin – 54% tarkkuudella. Hän rakastaa ja osaa puolustaa itseään vakioasemissa omalla maalillaan, mikä epäilemättä lisää vihollisuutta hyökkääjälle.

Ulkomaisten pelaajien rajan vuoksi Alexander Kokko on mielenkiintoinen henkilö venäläisille seuroille. Itse asiassa tämä on kypsä jalkapalloilija, joka ei päässyt Premier Leagueen ajoissa. Viime talvena hyökkääjä oli lähellä muuttamassa Rostoviin, mutta viime hetken kauppa katosi. Cocco pystyy äärimmäisissä tapauksissa vahvistamaan kilpailukykyään mitä tahansa Premier League -joukkuetta, mukaan lukien edes pojat. Miksi ei?