“Swansea” – odotetaan paljon “joutsenilta” uudella kaudella

“Everton” – “toffee” vietti noin 11 miljoonaa, allekirjoittamalla Aruna Koneen “Wiganista” ja Joel Roblesin “Atletico” -sivustosta. TO Evertonin viimeisinä tunteina myytiin Marouane Fellainin Manchester Unitediin.

“Liverpool” – “punainen” aikovat suunnata iskun mestaruuden kauan odotetulle voitolle? Tämä tuli selväksi ensimmäisistä kierroksista sekä Liverpoolin toteuttamasta siirtokampanjasta. Rogers käytti noin 58 miljoonaa euroa, mutta allekirjoitti hyviä jalkapalloilijoita.

Siirto Madness Englannissa. Kuka, missä ja kuinka paljon? Kuva: Getty Images
Kallein oli Mamadou Saho, joka siirtyi PSG: n Reds-leirille. Kaupan määrä oli 21 miljoonaa euroa. Toinen kallis pelaaja oli maalivahti Simon Minjole – 10,6 miljoonaa. Joukkueeseen liittyi myös Aspas, Alberto, Ilori ja Victor Moses. Ei paha, “Liverpool” ansainnut myynnistä, vapauttamalla joukkueesta Carroll, Shelvey, Spiring ja Downing, “punainen” ansaitsi noin 30,8 miljoonaa euroa.

“West Bromwich” – “Blackbirds” pääsi tähän alkuun vain siksi, että he onnistuivat vakuuttamaan Manchester Citystä ostamansa veteraanin Nicolas Anelkan, Diego Luganon ja Scott Sinclairin liittyä joukkueeseensa.

“Swansea” – odotetaan paljon “joutsenilta” uudella kaudella, mutta on vaikea sanoa, täyttävätkö he odotukset. Walesilainen pystyi allekirjoittamaan hollantilaisen mestaruuden huippuluokan, Wilfried Boni, josta Vitesse sai 13,9 miljoonaa euroa. Shelvey olisi myös ostettu, josta “joutsenet” antoivat 5,9 miljoonaa Liverpoolille.

“Norwich” – erottaa itsensä ja “kanariansaarten”, jotka onnistuivat vakuuttamaan allekirjoittavansa sopimuksen Ricky van Wolfswinkelistä, joka muutti Foggy Albioniin “Sporting” -elokuvasta. Kaupan määrä – 10 miljoonaa euroa. Hyvä hankinta voidaan katsoa Leroy Feran allekirjoittamisesta Twente ja Elmander Galatasaraysta.