”Southampton” – ”pyhät” yllätti vähäisempää kuin loput

“Fulham” – pystyi erottamaan itsensä siirtokampanjan ja “kesän asukkaiden” aikana. Fulham allekirjoitti Maarten Stekelenburgin, Darren Bentin, Scott Parkerin ja Sasha Rietherin noin 13 miljoonaa euroa.

”Southampton” – ”pyhät” yllätti vähäisempää kuin loput. Keskiluokan sukellusveneiden joukkoon liittyi Italian maajoukkueen hyökkääjä Pablo Osvaldo, jolle pyhät maksoivat 15 miljoonaa euroa. Yhteensä Southampton vietti 39 miljoonaa euroa. Lisäksi ostettiin Dejan Lovren ja Victor Vanyama.

Sunderland on toinen klubi, joka on sekoittunut siirtomarkkinoihin. Lähes 25 miljoonan euron kustannukset Sunderland allekirjoitti Josie Altidoran – 10 miljoonaa, Emanuele Jkherini – 7,5 miljoonaa. Se ostettiin myös 2,4 miljoonalle Vito Mannonelle. Huomaa, että “mustilla kissoilla” oli myös vaikea erottua Simon Minolin kanssa, jolle oli mahdollista saada 10,6 miljoonaa.

Enfieldiin siirtymisen jälkeen Brasilian hyökkäävä keskikenttäpelaaja on tullut yhdeksi avaintiimin jäsenistä. Edellisessä työpaikassa Milanossa ”Inter” nuorta jalkapalloilijaa ei luotettu liikaa, vaikka hänelle osoitetussa ajassa hän näytti itsensä erittäin hyvältä puolelta. Mutta Liverpoolissa he näkivät Brasilian kiistaton lahjakkuus, ja jokaisella ottelulla hänellä on kasvava rooli joukkueessa.

Asentoon.
Tämän kauden aikana Brendan Rogersin on päätettävä, missä asemassa Coutinho pystyy tuomaan lisää etuja: antamalla pelaajan mennä hyökkäyksen vasempaan reunaan tai luovuttamalla hänelle pelinrakentajan rooli. Ottaen huomioon, että Victor Moses liittyi tiimiin, toinen vaihtoehto näyttää realistisemmalta, ja kymmenkunta takana yleensä asettaa hieman erilaiset velvollisuudet kuin pelaaminen sivussa. Coutinho luotiin pelin suorittamiseen: ensinnäkin hänellä on erinomainen Paz, toiseksi Brasilian tekniikka mahdollistaa pelin ottamisen hyvin, ja lopulta tämän kaverin isku on myös tarpeen.