Shalimovin Krasnodarissa tekemän työn pääpiirre

Miten toimiva päävalmentaja Oleg Fomenko selviytyy tästä lopputuloksesta? Hän työskenteli vanhempana valmentajana, apulaisena Shalimovina, mutta ei koskaan työskennellyt pääkuljettajana. Haluan vain onnea tälle miehelle, joka on joutunut vaikeaksi tilanteeksi.

Fanit “Krasnodar” vitsaillen ampui Shalimov. Galitsky mitoitettu huumoriPhoto: Krasnodar, Etelä

No, jos hänen kanssaan joukkue ravistelee.

Ja Shalimovin plus Krasnodarissa oli suorassa. Ja kätevästi sekä toimittajille että klubin omistajalle: Igor analysoi ja analysoi oikein hänen joukkueensa toimittajien edessä, puhui rehellisesti, veti ensimmäisen ajatuksensa pois päältä eikä pettänyt häntä. Kun pelaajat epäonnistuivat, hän ei estänyt heitä, mutta kauden keskellä kutsutaan pelaajia ”keskiarvoksi” niin sanottu motivaatiomaksu. Shalimov ymmärsi kaiken, hän järjesti Sergei Galitskille. Mutta hän ei oikaissut virheitä, ei rikastanut peliä henkilökohtaisilla ajatuksilla eikä muuttanut Krasnodarin elämää Euroopassa tai Venäjällä.

Shalimovin Krasnodarissa tekemän työn pääpiirre on se, että eteläisen joukkueen fanit ovat edelleen nostalgisia tyylikkäästä Oleg Kononovista.

Kaunis jalkapallon edistäminen ei ole mitään. Ja tuloksen vuoksi he kysyvät ennemmin tai myöhemmin kaikkialla.

Exodus määritteli, että valmentajat olivat taskussaan.

Gattusolla ja Allegrillä oli jotain mitattavaa. Jopa pitkällä loukkaantuneiden listalla ”Juve” – vankka penkki kotimaisia ​​otteluita varten. Ja vieraat tietysti sanovat, että asia ei ole lainkaan kooltaan. Kohta on kyky käyttää.

Milan hävisi, koska Allegri on pidempi ja nauttii paremmin.

”Juventus” pelasi pitkään ja melkein ongelmattomia ohjelmia: hän ruokki vastustajaa pallolla, hiipi päähänsä kunnolla ja istui kaksikerroksisen puolustuksen puolesta. Ja kaikki menisi kuin kellotyö, jos se ei olisi punaisen mustien mentaliteetissa syntyvän orkesterin sinnikkyyttä.

Olen aina uskonut, että joukkue ottaa valmentajan luonteen. Pelissä “Milano” Gattuso on vanha koulu taistelija, joka työntää kerjäävän tiimin pois tuomarilta. Pelaajat eivät ole vielä ottaneet Reno empyrean täydellisyyttä (käsittelemään itseään, ei tuomarin kanssa), mutta ainakin he oppivat taistelemaan kentällä. Kova, tinkimätön, aina sata prosenttia viritetty – “Milan” teki paljon enemmän kuin omistajat sallivat.