Se kuka osaa aloittaa toisen puoliajan huonosti

30 – 45 minuuttia

Eniten menetettyjä: “Ufa”, “Mordovia” – 5 kpl, CSKA, “Lokomotiv”, “Ural”, “Dynamo” – 4 kpl.

Kaikki joukkueet viimeistelevät ensimmäiset puoliajat enemmän tai vähemmän tarkalleen: kukaan ei menetä liikaa, mutta kukaan ei kapteeni liian harvoin. Tässä suhteessa on loogista, että ulkopuoliset ovat hiukan huonommat yhtäläisten joukossa. Lokomotiv, Dynamo ja Terek antoivat tavoitteet pukuhuoneessa Ufa: n häviäneissä otteluissa. Lisäksi kaikissa kolmessa taistelussa nämä tunnustetut tavoitteet olivat toiset, mikä päätti monessa suhteessa vastakohtien lopputuloksesta Ufa-joukkueen kilpailijoiden eduksi. ”Mordovia” yhtä epäonnistuneissa peleissä sai tuolloin maalia ”Neuvostoliiton Wingsiltä” ja “Uralilta”. Kuten näette, hedelmällisten laukausten ohittaminen tällä aikavälillä ei aina tarkoita lopullista tappiota.

45 – 60 minuuttia
Eniten kaipautuneet: “Zenith”, “Kuban” – 7 kpl, “Krasnodar”, “Ruby”, “Dynamo”, “Anji” – 5 kpl.
Viime aikoihin saakka Petersburgerin näkeminen puuttuvien joukkueiden joukossa milloin tahansa olisi voinut tuntua järjetömältä, mutta Venäjän nykyisissä jalkapallon mestaruuskilpailuissa ainoa maili, joka edelleen edustaa maammeamme Euroopan areenalla, kaipaa liikaa. Ja tauon jälkeen hän pelaa yleensä inhottavaa: Kuusi maalia neljässä hävinneessä ottelussa tehdään tarkasti “pukuhuoneesta”. On vaikea sanoa, mitä Andre Villas-Boash tekee täällä, mutta ilmeisesti hän ei kiinnitä huomiota puolustajiin.

”Kuban” häviää paljon useammin, mutta taistelun tauon jälkeen, joka päättyi heille epäonnistuneesti, he menettivät vain kahdesti. Se kuka osaa aloittaa toisen puoliajan huonosti, mutta saavuttaa silti oman. Vaikka heidän asemansa pöydässä, tietysti harvat kateuttavat.

60 – 75 minuuttia
Eniten kaipautuneet: “Amkar”, “Anji”, “Kuban” – kukin 6
Toisen puoliajan puolivälissä joukkueet eivät myöskään eroa toisistaan ​​paljon produktiivisissa ohjelmissa. Kaikki kolme johtajaa sijoittuvat sijoituksen toisella puoliskolla. On vaikea sanoa, mikä on pelaajien vähemmän taitoja, heikompaa valmistelua tai banaalia huonoa onnea, mutta nämä kolme seulaa eivät ole kovin onnistuneita tunnin pelin jälkeen.