Sama voi tapahtua Damiaon kanssa

Hän on jo lähtenyt lupaavan luokkaan ja saapuu ajanjaksoon, jolloin useimmat pelaajat näyttävät parhaansa uransa aikana. Juna lähtee hitaasti, ja Damiao uhkaa pysyä Brasiliassa toisella kaudella seurauksineen. Muista, että pari vuotta sitten kaikki uutissyötteet kertoivat siitä, mihin Neimar ja hänen joukkuetoverinsa Ganso menivät? Sitten Ganso tarjosi PSG: n kaltaisia ​​klubeja, Inter ja Anji tarjosivat noin 40 miljoonaa euroa. Mutta nuori mies halusi pelata kausi tai kaksi kotimaassaan. Aivan silloin eräässä hänen haastattelussaan entinen Brasilian ja Barcelonan keskikenttäpelaaja Jovani sanoi, että tällaisella menestyksellä Ganso voisi lopettaa jonkun Espanjan Segundassa. Ja mikä on tulos? Oletko kuullut mitään hänestä siitä lähtien? Rehellisesti sanottuna en. Niinpä hän kääntyi kaikkivaltiaan Internetiin, joka sai minut viime syksynä, jalkapalloilija muutti Sao Pauloon 7 miljoonaa puntaa. “Erinomainen” urakehitys!

Sama voi tapahtua Damiaon kanssa, jos hän ei rajoita hänen kunnianhimonsa yhdessä klubinsa taloudellisen ruokahalun kanssa. Kunnes siirtoikkuna sulkeutuu, jäljellä on hyvin vähän päiviä, mutta on vielä klubeja, joiden täytyy olla eteenpäin. Kyllä, ja Wenger ei nuku, lopulta. Brasilialaisten tulisi keskustella ongelman taloudellisesta puolesta Internationalen johdolla, jotta heillä ei olisi mahdollisuutta aloittaa pelaaminen Euroopassa.

Kuten kristilliset pyhäkköt, Lontoon Pyhän Paavalin katedraali ja Vatikaanin Pyhän Pietarin katedraali, Hindu Taj Mahal ja muslimi-moskeija Masjid al-Haram ja Kaaban kivi, niin myös jalkapallo Wembley uuden uskonnon linnoitus jalkapalloa.

Wembley – Britannian jalkapallomekka tai arvokas unelma jokaiselle pelaajalle
Jalkapallon kotimaassa hyvässä vanhassa Englannissa on aina ollut kunnioitettava asenne kaikkeen, joka on tavalla tai toisella yhdistetty jalkapalloon. Tämä on myös eräänlainen jalkapallon pelaajia, joiden t-paidat, joissa on numerot, joilla on epäilemätön ilo, kuluvat ja kuljettavat miljoonia jalkapallofaneja, suosikkiklubeja, jumalanpalveluksia ja ihanteiden noudattamista, jotka joskus näyttävät hulluutta ja hulluutta, lopulta jalkapallo-areenoita.