Saksalaiset, kuten saksalaiset!

Näin siirtojen pitäisi tapahtua! Hiljainen, ilman hypeä ja alustavia huhuja, kuten sininen pultti, tuli uutinen siitä, että Kevin-Prince Boateng siirtyy Milanosta Schalkelle.

Saksalaiset, kuten saksalaiset! Tietoja siitä, miten he kääntyvät kauppaan, sinun täytyy koota oppikirja ja luovuttaa se esimerkiksi Arsene Wengerille tai Florentin Perezille, joka levittää Santa Barboria Gareth Baleen kanssa. Aluksi kaikki ajattelivat, että Guardiola jatkoi valmennustaan ​​Englannissa, ja sitten yhtäkkiä huomasi, että hänestä oli tullut Baijerin uusi ruorimies. Kukaan ei odottanut, että Goetze lähti Borussiasta, mutta lehdistö alkoi puhua siitä vain silloin, kun kaikki oli jo päätetty korkeammalla tasolla. Silloin kun uskottiin, että Mkhitaryan oli jo tullut “mersiidiksi”, Dortmund ilmestyi yhtäkkiä. Kuten sanotaan, vähemmän sanoja – enemmän toimia.

Siirtyminen on tietysti esimerkillinen hetki, mutta herra Boateng, anteeksi, millainen leshe? Ollakseen tärkein elämä, pidetään yhtenä keskeisimmistä toimijoista, vaikka ei kokea parasta aikaa, mutta silti legendaarinen, “Milan”, ja vaihdat tämän kaiken “Schalke”: lle? Minulla ei ole mitään mitään Gelsenkirchenin klubia vastaan, mutta olkaamme rehellisiä ja kohdallisia: että “Schalke”, joka on tänään saatavilla, ja italialaista grandiä ei voi sijoittaa yhteen riviin. Ymmärrän siirtymisen ehdolliseen Manchesteriin tai Realiin, jossa pelaaja voisi kasvaa ja kehittyä edelleen korkeimmalla tasolla. Mutta “Schalke” … Onko se todella Gazpromin vika, ja he lupasivat jalkapalloilijalle, että kaikki hänen unelmansa toteutuvat?

Saksalaisen klubin osalta tällaisen jalkapalloilijan hankkiminen Boatengiksi ja jopa maalliseksi 12 miljoonaksi euroksi on ehdoton voitto. Jostain syystä minulla ei ole epäilystäkään siitä, että Kevin voi välittömästi liittyä tiimiin ja tulla yhdeksi sen johtajista. Mutta hän on jo läpäissyt tämän vaiheen! Tämä vaihe oli “Milan”, jossa hänestä tuli tärkeä tekijä perusasioissa ja oli kypsä siirtymään entistä vahvemmalle klubille.