Ruotsin ja maailman jalkapallon

Madridissa “Real” käy läpi vaikeita aikoja – “kermaisen” johtajuus hylkäsi Espanjan erikoislääkäri Julen Lopeteguin, joka kirjaimellisesti vetäytyi Espanjan maajoukkueesta.

Italia Milanossa, joka oli kerran maailman jalkapallon maailmanmestari, pelaa tällä hetkellä entisen jalkapallonsa Gennaro Gattunon johdolla äärimmäisen kaoottisia, vuorotellen voittoja ja täysin käsittämättömiä otteluita.

Jokaisen näistä klubeista, jos uskot ulkomaisten julkaisujen tietoihin, voi tulla Zlatan Ibrahimovic – mies, jolle se on helppo pisteet eri tehtävistä, vaikka kunnia kunnia on jalkapallo-standardien mukaan.

Missä Zlatan on nyt?

Ruotsin ja maailman jalkapallon legenda heikentää MLS: n maalivahtijoita, jotka ovat osana kuuluisinta ja kuuluisinta Yhdysvaltain klubia, jolla on ylpeä nimi “Los Angeles Galaxy”, ja joka viittaa maineen maantieteelliseen paikkaan.

Kuten tiedetään, ruotsalainen maalintekijä muutti siellä 23. maaliskuuta vapaaedustajina – tämä asema oli ystävällisesti toimitettu Manchester Unitedin oikeudelliseksi palveluksi, joka vapautti Zlatanilta sopimusvelvollisuutensa päivää ennen Yhdysvaltoihin siirtymistä. Valtava ruotsalainen, joka aina hämmästytti uskomatonta joustavuutta ja muovaisuutta sellaisilla vaikuttavilla antropometrisilla tiedoilla, jatkoi maaleja tavoitteen saavuttamiseksi Yhdysvalloissa antamatta kenellekään minkäänlaista pienintäkään tekosyyttään häpäisemään häntä siitä, että hän tuli valtioille pelkästään taloudelliseen hyötyyn. Jos katsot tilastoja, voit olla hämmästynyt – 22 tarkkaa laukausta 27 ottelussa. Los Angelesissa ei todennäköisesti ole maailmanlentoja, joiden kanssa Ibrahimovic pelasi uransa aikana vierekkäin, mutta amerikkalainen klubi on kaukana köyhyydestä, mikä mahdollisti Marseillen, Romain Alessandrinin ja entisten pelaajien entisen johtajan pääsyn “Barcelona” Giovanni ja Jonathan dos Santos edessä.