Pilsen ja Sparta tapasivat lentoasemalla, Mestarien liitto toivoivat toisiaan

Plzeň aluksella Israelissa vastaan ​​Maccabi Tel Aviv.

Sparta Venäjällä kysyy CSKA Moskva.

Molemmat joukkueet pelaavat tiistai-iltana ja oli nämä kamppailut miten niiden tavoitteita realistisia . Tulot ovat keskiviikkona viikossa. Onnistuessaan se odottaa yhä playoff neljäs alkukilpailusta.

Pilsen ja Spartan jalkapalloilijoita nukkui lentoasemalla samassa hotellissa sinä aamuna, älä tuhlaa aikaa matkustaa. Praha klubi oli määrä lähteä klo 07:30 ja Länsi-Böömin joukkue vain puoli tuntia myöhemmin.Joka on mausteinen, koska Tsekin jalkapallo ei ole tällä hetkellä suurempiin kilpailijoihin.

“Mutta minä vain tapasi kaksi poikaa”, sanoi Pilsen puolustaja františek rajtoral. “Jotta toivottaa tietenkin Sparta loppujen lopuksi merkitsee Tsekin jalkapalloa.”

Valokuvaajat ja ohikulkijoita, mutta heillä ei ollut mahdollisuutta nähdä pelaajia yhteen. He menivät lähtöhalliin eri aikaan, ja sisäänkäynnin laskurit olivat kaukana toisistaan. Sekä Pilsen että Sparta valitsivat yhtenäiset, erinomaiset puvut.

“Haluamme myös Pilsenin menemistä. En tiedä, jos voimme yhdistää sitä jonkin aikaa katsella, mutta ainakin lopputulos on toki meille “, hän lupasi Sparta keskikenttäpelaaja Marek Matejovsky.

Molemmat seurat jo Mestarien liigan kokemusta.Pilsen pelasi viimeisen kerran vuonna 2013 ja hänellä on 100% tasapaino karsinnassa. Sparta odottaa pidempään, viime kerralla oli miljonääri päässä 2005/2006 kauden.

Koska kaksi joukkuetta nyt?

Joka tapauksessa pankki ei ole vain arvostusta ja näyttäviä otteluita Euroopan jättiläisiä. On satumaisia ​​bonuksia. Vain osallistumiseen kolmanteen etuosaan on 400 tuhatta euroa (10 miljoonaa kruunua).Kaikessa neljännen karsintakierroksen varmistetaan paitsi taata vähintään pohjan Europa League, mutta myös seuraavaan 2 tai 3 miljoonaa euroa, riippuen siitä, miten seuran playoff menestys.

Yksi mahdollinen lähestymistapa Mestarien liigan ryhmä piirretään vastaa 380 miljoonaa kruunua, mikä on enemmän kuin vuotuisen talousarvion Plzen ja Sparta.

“Jos tämä on todellinen Mestarien liigan kaksi Tsekin joukkuetta? Mielestäni molemmilla on mahdollisuus viisikymmentä viisikymmentä. Toinen alustava kierros osoitti, että jopa ystäviä ei ole mitään ilmaiseksi “, sanoi Pilsen valmentaja Miroslav Koubek.