Pilsen aloitti, nyt Jiracek palaa. Sota …

Mutta klubin tulevaisuuden suuntaan se oli keskeinen hetki – vuoden 2010-2011 kaudella Pilsen otti ensimmäisen tittelinsä, vain Spartan edellä. Sitten hän muutti Mestarien liigaan. Suuri kilpailu kukkaan.

Jo ennen sunnuntain välienselvittely koska useimmat houkutteli juuri Jiracek tarina, joka Pilsen vuosien jälkeen Saksassa osoittaa jälleen. Vain Spartan jersey…

“En aio sanoa, että se on peli kuin kaikki muutkin. Vietin jonkin aikaa Pilseniin, mutta yritän päästä eroon siitä. Menen puhtaaseen päähän, mikä tekee parasta Spartaa “, sanoi Jiráček, 29, joka on ollut sparraus kesästä lähtien. “Seurojen rivalsaus on kasvanut nopeasti viime vuosina,” hän totesi.

Se istuu.Tänään peli loppuunmyyty kauan etukäteen yksityiskohtaisesti ratkaistaan ​​esityksiä erotuomarit, fanit eivät siedä edes seurat eivät toimi täsmälleen “ystävällisesti”.

“Pilsen Minulla on vielä ystäviä, mutta en voi kirjoittaa, meillä häivyttää jo aika, jonka soitin Saksassa. En haluaisi tehdä rappeutunut valtava hecovačky, it’m ei paljon “, sanoi Jiracek.

Kun ensimmäinen otsikko ja myöhemmin lasku Mestarien liigan se 120 miljoonaa lunastanut Wolfsburg, aika tuli vastaavan määrän Hampuri. Hän oli yksi keskeisistä toimijoista edustus Euro 2012 Puolassa oli kantava voima joukkue hävisi puolivälierissä. Mutta Saksa ei hyväksytty mielikuvitus, ja putosi maajoukkueesta, jossa hän oli viimeinen kerta enemmän kuin vuosi sitten.Hän alkoi käsitellä hänen palata Tšekissä.

odotettu siirto oli Pilsen, missä se kerran Sokolov tuntemattomana nuori mies veti seuran General Manager Adolf Sadek. Pukuhuoneessa hän otti suojeluksessa matadori Pavel Horváth ystävien kanssa.

Mutta Plzeň, toisin Sparta, keskellä ennakot vahvistamiseksi tarvitaan. Jirasek ei kestänyt. “Valitsin vaihtoehdon, joka oli paras minulle ja perheelleni”, hän sanoi kesällä Jiracek, välinpitämättömyyttä Pilsen kieltäytynyt kommentoimasta. “Se on houkuttelevampi faneille ja tiedotusvälineille. Pudotan sen sivuun. Olen iloinen olen Sparta. ”

Nämä sanat Pilsen, joka pidettiin Jiracek kohteelle” minun “kuulosti. “Hän valitsi Spartan palata ja myönnän, että monet ihmiset Plzeňssa hämmästyivät.Mutta kaikkien on tehtävä päätös “, Plzenin joukkueenjohtaja Miroslav Jedlička sanoo. “Mielestäni faneillamme ei olisi mitään vastaan ​​Jiras sunnuntaina, että he olisivat soimaan jokaisen pallon kosketuksen. Mutta Pilsenille kestää hetki antaa hänelle anteeksi tämän siirron vuoksi. Jos koskaan. ”

Katso yleisön vastaus on mielenkiintoinen.Jiracek kuuluu rehellisiin ja ristiriitaisiin pelaajiin, jotka välttävät suuria sanoja ja lausuntoja.

Pilsnerin katsojat eivät todennäköisesti näe tätä siirtoa huomaamatta, on vaikea arvioida lomaketta. “Mielestäni ei pidä olla vihollisen ympäristö Jirasille”, joukkueenjohtaja Miroslav Baranek sanoo Sparan hytin takana. “Sillä palveluiden Pilsen on tehnyt, ihmiset voivat kehua häntä.”

Jiráčkův suorituskyky varmasti erittäin seurataan. Kun vammat Váchy saapumisen jälkeen heti joutui kokoonpanoa, käynnistys- oli pelin jälkeen tauon hitaampi, mutta tarpeen ottelun Schalke Europa League osoitti, että hän voi pelata hyvin.

“Wrestling Pilsen hänen nezamává on käytetään suuria käyntejä ja otteluita varten, on valmis “, Baranek ajattelee.Sparta menee ottelun hyvässä kunnossa on kolmen pisteen johdon kärjessä liigan ennen Plzen, jonka jälkeen kaksi tappiot peräkkäin (Rapid Wien, Brno) on otettava. “He haluavat korjata sen. Toivottavasti he eivät tee sitä “, Jiracek sanoi.

Hän päättää myös hänen suorituksestaan.