Odotan pojista, älä taistele niitä, sanoo Turf Slováckon edessä

Kun laituri Michal nurmikkoa kesäkuun EM jalkapalloa 21 vuotta, allekirjoitti siirto Slovacko Jablonec, innolla, että vuosien jälkeen nykyisen seurojen muutetaan ja koe taistelu Tsekin otsikko, jossa hän halusi rikas seuran omistama svazovým puheenjohtaja Pelt vihdoin puhumaan täysin.

Mikä on todellisuus yhdeksän ensimmäisen kierroksen jälkeen? Slovacko osakkeita Slavia seitsemännen, Jablonec, kuitenkin, on takaisin toiseen kohtaan ja kahdeksas. “Odotukset ennen kausi olivat erilaiset. Kerho ei ole tyytyväinen tuloksiimme ja meitä painostetaan.Ehkä nyt vähän voittoa siirtyä ainakin ennen Slovacko “haluaa nurmikko ennen keskinäistä kaksintaistelu.

läpi kaikki kak- sikymmentäviisi yksi vuotta nuori mies on selvää, että taistelua viime joukkuetoverinsa ja ystävät, joka tulee lisäksi Jablonec paljon. hän ei ole täysin maku. “Odotan innolla tapaamisia poikien kanssa, mutta ei kentällä”, hän myönsi. “Joka tapauksessa, älä Hradiště’m menen kuin se on nautittavaa päästä missä olen iso jalkapallo alkoi, jossa tiedän ympäristö, ihmiset.”

Do Hradištěn nurmikkoa näytti hiljattain, se oli vaan paikalliset fanit halusivat – hän pelasi täällä 21. karsintaottelussa Serbiaa vastaan. Vedon jälkeen hän ei jättänyt täysin tyytyväisiä. “Ensimmäistä kertaa tulen vastustajaksi.Odotan, mutta se on erilainen “, hän tajuaa.

Kuitenkin hän ei vieläkään tiedä, jos hän toisi kentällä. Jablonec kaukana liigassa liittyi kokoonpanoon vain kahdesti elokuussa tai pelkästään täyttää tehtävänsä korvikkeena.

“Mutta silti, olen iloinen nousseet ainakin osa peleistä. Aika, se saattaa olla parempi. Tietenkin penkillä istua En yritä valmentaja harjoituksen aikana ja sen aikana alternations vakuuttaa heille, että olen, että olin häntä enemmän “, sanoi Lawn, joka sai äskettäin aikana perus yksitoista ainakin vastaa kotimaan Cupissa.

Etelä-Morava Mutěniceistä syntyperäinen tottuu elämään kaukana perheestä. “Olen kiireinen Jablonecissa.Ystäväni auttoi minua paljon, ja olisin pahempi muutoksesta, “hän ajattelee. Myös sukulaisten tapaaminen odottaa lauantaina. “Paljon perheitä ja ystäviä tulee varmasti auditorioon. Kun soitimme Jablonecin kanssa Brnossa, siellä oli paljon heitä “, hän sanoi 3-0, voitti 90 minuuttia. “Jos se on joskus tapahtunut…” hän unelmoi