Mutta Balotellin uran “heilahtelun” monimutkaisuus

Italialainen Mario Balotelli on tyypillinen edustaja tällaiselle jalkapalloilijoiden kastille. He ennustivat häntä uskomatonta tulevaisuutta, mutta jossain vaiheessa kaikki meni täysin eri tavalla. “Inter”: n, “Manchester City”, “Milan” ja “Liverpool” jälkeen Mario-uralla oli paikka paljon vaatimattomammalle “Nizzalle”, “Marseillelle” ja 18. elokuuta alkaen myös “Brescia”, jonka kanssa Balotelli sitoutui sopimussitoumuksiin. seuraavien kolmen vuoden ajan.

Mutta Balotellin uran “heilahtelun” monimutkaisuus on aihe aivan erilaisesta keskustelusta, ja muistamme nyt lyhyesti resonanssitarinoita, jotka tupakointihaluinen Balotelli oli aika huomata elämässään.

Vaarallinen ilotulitus

Lokakuun lopulla 2011 Manchester City -jalkapalloilijana toiminut Mario Balotelli kyllästyi äkkiä esikaupunkitalossaan aamuisin ennen peliä Manchester Unitedin kanssa Englannin mestaruuskisassa. Jossain vaiheessa italialainen idea tuli hulluun ajatukseen käynnistää ilotulitus ollessaan … kylpyhuoneessa! Tämän “älykkään” toiminnan seuraukset osoittautuivat melko epämiellyttäviksi. Kirjaimellisesti koko alue (muuten, sen väestö koostui vähintään yhtä arvostettujen mökkien asukkaista kuin jalkapalloilija) herätti Balotellin taloon kokoontuneiden paloautojen sireenien avulla.

Sen liekki, joka syntyi italialaisten huolimattoman pyrotekniikan käsittelyn jälkeen, tuhosi melkein kokonaan kylpyhuoneen ja useita vierekkäisiä huoneita. Tuhoutuneen omaisuuden palauttaminen maksoi Balotellille 400 tuhatta puntaa – luultavasti kalliimpia ilotulitteita ei ole koskaan ollut ihmiskunnan historiassa.

Miksi hän on aina? Hulluutta ja keppoja Mario Balotellin elämässä

On mielenkiintoista, että illalla Balotelli näytti siltä kuin mitään ei olisi tapahtunut ottelussa Manchester Unitediä vastaan, se teki kaksi maalia ja auttoi “kaupunkia” voittamaan voiton upealla pisteet 6: 1, kuten Manchesterin derbyssä.

Live tikkaa

Ei ole mikään salaisuus, että kovien otteluiden jälkeen jalkapalloilijoiden täytyy levätä sekä fyysisesti että henkisesti. Joku tekee sen saunassa, joku hieronnassa tai uima-altaassa, ja joku mieluummin ajaa palloja biljardilla. Yhden taistelun jälkeen Manchester City, päätyttyä klubiklubiin, päätti rentoutua ja Mario Balotelli. Sankarimme valitsi itselleen tavan rentoutua tikanpelin avulla.