Minun velvollisuuteni on auttaa minua, Matusovic sanoo palaavansa Baníkille

Auta joukkueen irrottamaan liigataulukon alareunasta. Hän tietää, että se ei ole helppoa palatessaan Baník Ostravaan, koska jotkut fanit vihaavat häntä kirjaimellisesti. Silti Miroslav Matušovič päätti yrittää auttaa hukkuminen hengen joukkue asennosta apuvalmentaja Radomir Korytář.

“Petr Šafarčík (seuran omistaja) kutsui minut kamppailla Pribram. Tämän pelin jälkeen meitä huvitti, arvioimme, sanoin mielipiteeni.Ja kahden päivän kuluttua hän Peter Šafarčík maksoi tämän tarjouksen “sanoi Miroslav Matušovič ensimmäisenä päivänä sen jälkeen, kun hänet on nimitetty uuteen asentoon.

Ja mitä muuta sanoa?

Tietoja tarjouksesta

“Se oli sellainen, jos voisin kuvitella, miten auttaa Baníkia tässä tilanteessa. Hän kertoi minulle, miten hän olisi kuvitellut sitä, vastasin, että minun piti ajatella sitä. Olin järkyttynyt oikealta, vasemmalta, ja se tuli ulos minusta, etten halua lopettaa Havířovissa, missä olen tehnyt työni. Se oli minun kunnossa. Tein niin paljon, koska kenraalilla on oltava ratkaiseva sana. He hyväksyivät sen. ”

Levottomuus tuotto

” Tiesin on hienoa hei.Mutta jos Banik on täällä, tunnen moraalisesti velvollisuuteni auttamaan kaikesta, jota olen käynyt täällä. Ei ole väliä, jos motivoidaan poikia tai tarjoilevat kulhoja, mutta jos johtajuus on vakuuttunut siitä, että voin auttaa, en piilota sitä. Näin ollen tässä. ”

Puhallin Reaktio Banik

” ankara reaktio I valmistettiin. Pohdin tätä suhteessa perheeseen, joka on numero yksi minulle ja myös jalkapalloseuran Havířov. Päätin mennä. Se on ikävä teema minulle – soitin 100 prosenttia jokaisessa klubissa, jota pelasin, eikä ole väliä onko se jakautumassa tai Mestarien liigassa. Enkä suostunut mihinkään klubiin, johon soitin. Fanien osalta se on yhä uudestaan.Ymmärrän, että heillä on mielipide, mutta on usein yksi asia sanottavaa ja koko joukko on hänen kanssaan. Kun otan Baníkin tilanteen – kuinka monta pelaajaa on mennyt täältä, missä mielentilassa, miten naamioitu on – pahoittelen. Nyt olen eniten haavassa, koska olen kerran siirtynyt Spartaan ja en voi unohtaa sitä. Jopa Spartan ihmiset ovat vihellelleet minua ensimmäisten kolmen kuukauden ajan aina kun kosketin ilmapalloa ja minun täytyy saada heidät puolestani. Ja muulla tavoin kuin hänen saavutuksistaan, omistautumisestaan ​​ja huolellisuudestaan. Minun täytyi vakuuttaa viisi valmentajaa saadakseni minut sinne. Se ei ole koskaan ollut kuin lähdin Spartalle ja sanoin, että Baník sai valmiiksi minulle sylkeä Baníkille. Tämä ei ole koskaan ollut, ei ole ja ei.Miten ihmiset arvostavat sitä riippuu niistä. ”

paine hänen henkilö

“Olin tottunut tähän paineeseen ja pystyin käsittelemään sitä. Kukaan ei antanut minulle mitään ilmaiseksi, kaikki mitä piti taistella itselleni. Havirov Olen kiitollinen siitä, että minut vapautettiin vuonna 1996 Ostravan Banik Olen kiitollinen, että hänen ansiostaan ​​olen voinut herättää huomiota ja päästä vielä suurempi klubi, jossa minun täytyy pystyä seuraamaan otteluja Mestarien liigan. Urani on päättymässä, ja kun haluan olla noin jalkapalloa ja minusta tuntuu tarjota seuran jossa olen viettänyt hieman ja alkoi lakaistaan ​​katsomot ja päättyi nostamalla maljan päänsä yli, se on minun moraalinen velvollisuus auttaa seuran, vaikka kuinka se menee.Jos ihmisen paine on korkea, mutta pojat voittavat, aion vain painostaa itseäni. Nämä ovat pisteitä, kyse on olemisesta ja ei. Banikilla on brändi, se on historiallinen klubi ja ei ansaitse olla siellä missä se on tällä hetkellä. Ja fanien avulla olisimme 100% parempia. Heidän vastauksensa minulle sisäisesti pahoillani, mutta niiden pitäisi ymmärtää, että Matušovič täällä Necpaly, Matušovič lähestyi Matušovič on tulossa auttamaan Banik, kukaan muu. Hän ei tullut satuttaa ketään, hän ei tullut taloudellisesti varma vaan auttoi. Kuitenkin, jos se on äärimmäinen ääri ja se ei auta Baníkille, Matušovič kerää ja jatkaa jalkapalloa uudelleen, missä hän pitää hauskaa. A on sellainen, jossa. ”

niiden rooli

” vain Ostrava, mutta sitten Sparta Pelasin paljon pelejä paineen alla.Hallinnoinnin lupausten että hän on nyt huopa pojat halusi mies, joka olen siitä, ketkä voivat sulostuttaa tuulella, kun taas pojat osoittavat, että mikään ei ole helppoa. Joidenkin liioittelua – kahdessa päivässä Tulen kolmekymmentäviisi. Ensimmäinen päivä, joten ehkä yritän laittaa maanantaisin jalka ja mahdollisesti vakuuttaa valmentaja ja loppuu tammikuussa. Olen se, joka pitäisi olla sata kiloa ylipainoinen…Mutta en usko, että tapa nyt. Minulla on erilainen rooli tässä. Vähitellen olen luultavasti osallistua koulutukseen, koska haluan pitää, mutta eivät halua ennakoida mitään. Nyt se on rakennettu eri tavalla. Minulla on erilainen rooli pelaajasta.Ole ristiriidassa minua puhdistaa kylpytynnyri, kaverit jako, en ole ristiriidassa niiden kanssa vettä, joten en tiedä, miksi en voinut auttaa liigan kaverit jotka ovat alhaalla tällä hetkellä. “