Menen Stochiin, hän lupasi ennen Slaačin kaksintaistelua Souček

”Mina ja minä puhuimme ottelusta, iloinen, että voimme vihdoin nimittää hänet uudelleen jonkin ajan kuluttua. Sanoimme jotain, puhuimme ja ehkä jotain menee pieleen ennen ottelua ”, Soucek kertoi. Se on niin hauskaa, mutta se tulee otteluun. Olemme klubilla yhdessä samassa hytissä, mutta tässä se on vain ottelu, täällä se vapautetaan. Ehkä ottelun jälkeen läpäisemme taas, mutta se on kovaa ottelussa. Ystävät, ei-ystävät, sillä ei ole väliä ”, sanoi 23-vuotias keskikenttäpelaaja hymyillen.Hän teki maalin seitsemän kertaa kuuden viimeisen kierroksen aikana.

“Uskon, että pelaamme aika kompakteja. Hän oli nyt jäljessä Slaviaa, tietysti halusin, mutta nyt se olisi erilainen. Toivon, että hänellä ei ole mahdollisuutta tehdä maalin. Tiedän erityisesti, kuinka hän pelaa, että hän yrittää ottaa sen kalkkiin ja ampua. Ennen kaikkea, älä anna hänen. Kerron pojille, mutta myös valmentaja tuntee hänet, me kaikki valmistaudumme ”, Soucek sanoi. Fanit pitävät hänestä täällä, mutta nyt se tulee toiselta puolelta, nyt se on häntä vastaan. Mutta emme vain valmistaudu häntä varten. En edes tiedä, haluaako hän.Se on Tšekin tasavalta Slovakiaa vastaan, se ei koske vain häntä, tiedämme enemmän poikia ”, Souček sanoi. ”Orjataan Eedenissä.

“Toistaiseksi olen pelannut Saksaa vastaan. Vaikka hävisimme, pelasimme hienon ottelun. Saimme maalin 1: 2 noin kaksi minuuttia ennen loppua. Eden jahtaa meitä tuolloin, ja uskon, että se auttaa meitä taas tällä kertaa ”, Souček sanoi. “Ehkä sanon, että säilytyshenkilöt asettavat minut samaan paikkaan kuin Slaviassa, jotta minulla olisi siellä kotona”, hän nauroi. ”Suhtaudun siihen hiukan eri tavalla.