Meidän on kehitettävä tämän 2018

Ystävällinen ottelu Tšekin tasavallan kanssa osoittautui tulitaisteluksi. Venäjän jalkapalloilijat antoivat yleisölle entistä enemmän kuin mitä voisimme odottaa peliin, joka ei ratkaissut mitään. Ja Rostov-areenan tukikohdat, jotka olivat täynnä kuumia sairaita ihmisiä ja koristeltu trikolioineen, vastasivat lämpimällä vastaanotolla. Vaaka-osapuoli loukkaantui stadionin läheisyydessä, sanottiin, että ne avasivat ruokakaupat hyvää ruokaa, lapset tulivat punaisilla palloilla kädessään ennen ottelua ja ryhmiteltiin yhdessä suuren hashtag # -ryhmän sankarin lähellä.

Meidän on kehitettävä tämän 2018-maailmancupin arvokas perintö. Harmaa syksy voi olla kirkas, voimme olla jalkapallomaata. Venäjän maajoukkue palaa täsmälleen yhden kuukauden kuluttua 11. lokakuuta Ruotsiin Kanadan liittoon. Ja nyt tiedämme, että venäläisen varannon pelaajat ovat valmiita kilpailemaan ja auttamaan tärkeimpiä eteenpäin tuleviin voittoihin.

Venäjän jalkapallomaajoukkue jatkuu huonontuvan. Joukkueet ovat jo alkaneet ennustettavasti epäonnistua eurooppalaisessa kilpailussa, mutta johtajille ei ole syytä luottaa nuoriin. Ei ole rahaa, mutta näytämme silti maailmalle, kuinka toimimme hyvin.

Terryn siirto on epäonnistunut. RPL: stä tuli IndiaPhoto: Sky Sports

Spartak, Zenit ja Lokomotiv muistuttavat köyhiä suurtiloja tai teini-ikäisiä, jotka yrittävät seurata trendiä. Ei ole rahaa viileisiin vaatteisiin, mutta muotimerkkien pitäisi skaalata, joten he menevät toisen käden sillan alle ja poimivat kasattuja asioita vuosikymmen sitten. Terry, Höwedes ja vähäisemmässä määrin Marchisio ovat tästä sarjasta.

Useat vuosia sitten Intiassa he halusivat kehittää paikallisjalkapalloa liigansa raunioissa ja alkoivat osittain vanhojen miesten ostaa. Materazzi, Jungberg, Anelka ja muut tähdet FIFA: sta 2003. Venäjä on samalla tiellä. Pian voimme kerätä läpäisemätön puolustus FIFA 2008: sta.