Maguire oli nuori, mutta hän sai kokemusta ja opiskeli vanhempien kanssa

”Kun muutin ensimmäisen kerran Sheffieldiin, katsoin, kuten aina, akatemian kykyjä. Sitten Harry iski heti minuun – ainakin hänen huomattavien ulottuvuuksiensa vuoksi. ”

”Tuskin uskoin, että hän toivoi tulla jalkapalloilijaksi, jolla oli sellaiset ja sellaiset mitat – hän oli liian iso! Mutta heti kun näin hänet toiminnassa, mielipiteeni muuttui vain kymmenessä minuutissa.

Oli selvää, että hän pystyi pelaamaan. Hän oli hyvä pallo, ja koko ei häirinnyt häntä ollenkaan. Hän on fyysisesti vahvin jalkapalloilija, jonka kanssa olen pelannut. Hän oli sama 18-vuotiaana. ”

Maguire oli nuori, mutta hän sai kokemusta ja opiskeli vanhempien kanssa. Esimerkiksi Chris Morgan. Toisin kuin toverinsa, jotka, kuten monet muutkin teini-ikäiset, pitivät itseään enemmän kuin kiitoksen arvoisena, Harry mieluummin absorboi hiljaa kaiken veteraanien tiedon.

”Hänellä oli hämmästyttävä luonne. Näyttäytynyt kynnyksellä hän alkoi kuunnella kokeneita pelaajia. Hän kärsi rauhallisesti stressistä – hyvä merkki kunnianhimoiselle kaverille, joka pyrkii huipulle. Kyllä, nuoret keskuspuolustajat on tuomittu tekemään virheitä, mutta tärkeintä on pelata ja pelata, kohdata hyökkääjät ja selviytyä velvollisuuksistaan.

Joskus yrität saada kiinni nopeusmittarista, ja silloin tällöin saat työnnyksen joka kerta, kun yrität päästä palloon. Se on vaikeaa, mutta sinun täytyy oppia. Harry on aina rauhallinen – toisin kuin minä. Kerran sanoin isälleni, ettei Harry ole erehtynyt tarpeeksi ikäiseksi puolustajakseen. Hän pelasi paljon Sheffieldissä, ja tämä auttoi häntä etenemään nopeasti. ”

Liigassa Yksi Maguire tuli kentälle yli 100 kertaa. Tällainen määrä pelejä on yllättävää hyvin nuorelle pelaajalle, mutta se on sellainen koulu, jonka avulla jalkapalloilija voi nopeasti saavuttaa tarvittavat olosuhteet. Joten joka tapauksessa, Collins ajattelee.

Lähde: https://footballhd.ru/articles/epl/278744-stanovlenie-garri-maguayra-samogo-dorogostoyaschego-zaschitnika-v-mire.html