Lokomotiv-valmentaja Yuri Semin myönsi tappionsa ja totesi

Matkan historia
Se tapahtui! Sotši voitti kaikkien aikojen ensimmäisen voiton Venäjän Premier League -sarjassa! Kyllä, mitä! Alexander Tochilinin joukkue Kazanissa voitti aina pakottamattoman Rubinin. Sotši lähetti kolme vastaamattomia maalia vastustajan verkkoon. Voimme sanoa varmasti, että nyt huhut mahdollisesta valmentajan vaihdosta Sotšissa laantuvat. Ja Tochilin itse sanoi, etteivätkö he häirinneet häntä paljon. Rubinissa he kertoivat jälleen kerran, että joukkue tarvitsee vahvistusta, mutta valmennushenkilökunta korosti, että tässä tilanteessa kaikki ei ole riippuvainen heistä.

Sotši pystyi voittamaan ensimmäistä kertaa tässä mestaruuskilpailussa ja lähti heti suoran putoamisalueen ulkopuolelle siirtyen 14. sijalle. ”Ruby” kärsi toisen tappion peräkkäin ja on edelleen keskellä sijoitusta.

Sensaatiokierros
Monet ihmettelivät, olisiko Rostovin vieraan voittoa Lokomotivista voinut pitää sensaationa. Voit! Huolimatta siitä, että molemmilla joukkueilla oli sama määrä pisteitä, “rautatie”, jota vahvisti João Mariou Interistä, näytti suosikeilta. Mutta Eldor Shomurodov, joka teki jo kauden seitsemännen maalin ja tuli mestaruusmestariksi, tupla toi toisen voiton Valeri Karpinin joukkueelle peräkkäin. Muuten, Manchester Unitedin partiolainen katseli peliä osastolta. Kuka tarkalleen mitä hän katseli, on edelleen mysteeri, mutta on ehdotuksia, että se oli Shomurodov.

Lokomotiv-valmentaja Yuri Semin myönsi tappionsa ja totesi, että kaikki oli tapauskohtaa ja luonnollista. Mutta Valeri Karpinille, kuten kävi ilmi, kaikki ei ollut niin sujuvaa. Rostovites-valmentaja ei ollut täysin tyytyväinen joukkueensa peliin.

Lokomotiville huonot uutiset eivät päättyneet tappioon. Loukkaantumisessa oli Aleksei Miranchuk, jonka tilalle tuli uusi tulokas João Mariu. Hän ei mene Venäjän maajoukkueen sijaintipaikkaan ja pysyy Lokomotivin paikassa toipuakseen. Kolmen voiton sarjan jälkeen Zheleznodorozhniki ei voi voittaa kahdessa pelissä peräkkäin.