Lippu finaaliin kaksi ja neljäsosa miljoonaa? Rugby-ottelut ovat rikkomatta

Se on asia, mitä todella kokea, jos vain kerran elämässä, mutta rugby Uuden-Seelannin ja Australian, kahden suurvallan urheilun, milloinkaan aikaisemmin jalkapallon maailmanmestaruuskisojen häntä – kun lauantai tulee iso ensi-ilta.

ja niin tulee ratkaiseva kysymys: Mikä on hinta on sellainen kokemus?

Ne, jotka näkyvät kun přeprodávání lopputurnauksen lippuja internetissä, vie sanattomaksi. 10000 kiloa, 20000…Tai jopa 60000 puntaa kertalipun, joka on sama kuin kaksi ja neljännesmiljoona (lisää täältä)! Anglosaksisen media – ja etenkin finaalia osallistujamaiden – kautta verkkosivujen ja ilmoittaa niin vihainen summaa.

“Yleisin kansallisuuksia mitä ostimme olivat yllättävää britit.Mutta myimme myös Puolalle, Marokolle tai Fidžille. Rugby kuume on sellaisessa tilassa, että se on erittäin hyvä kysyntä jo jälkeen lippuja Six Nations helmikuussa 2016 “sanoo Oliver Wheeler, tiedottaja Global lipunmyynti yhtiö viagogo.

Rich audiences

Rugby on edellisiin megaakseihin verrattuna tullut kallein urheilutapahtuma lipuissa. Lontoon olympialaisissa hän saisi keskimäärin 3 280 kruunua, viime vuoden jalkapallon mayial Brasiliassa, 3 560 kruunua.Rugby tänä vuonna osoittaa numeron, 3920, punnissa ensimmäistä kertaa putosi rajan satoja.

Ja koska yleisö tulee varakas puolilta maailmaa – onko Brittein saarilta tai kehittyneiden maiden eteläisen pallonpuoliskon, etenkin trio Uudessa-Seelannissa Australia, Etelä-Afrikka.

rugby Championship on generaattori ennennäkemättömän summa, stadioneilla myydään ilman mitään ongelmia.

toisaalta, urheilu itsessään on kaukana sen kilpailijat, ja siksi maailma rugby raportoitu. että Yhdysvaltain liigan kaksintaistelu tapahtuu; puomi, joka tapahtuu MM-kisoissa, sinun täytyy hyödyntää.

Katso kiinnitettävä: Uusi-Seelanti lentää puoli Dan Carter, joka voisi hyvin kutsua Cristiano Ronaldo rugby ovat parhaita maksettu urheilijat lajiaan – siirtymisen jälkeen Paris Racing Metro saa 53 miljoonaa kruunua vuodessa.Joka on varmasti suuri elävä, mutta silti vähemmän kuin kaksikymmentä Ronald tuloja samana aikana.

Mistä löytää rahaa Premium?

Ja se logiikka. Jalkapallo on ilmiö, jollaista televisiointioikeuksien takaisin satuja rahoitusalalla. Rugby on siis yksinomainen pelkästään kertaluonteisia tapahtumia ja lippujen hinnat MS.

joka vahvistaa tarinan, jossa korostettiin Australian arkit: paikallisen unioni oli arvossaan, veto 300000 Australian dollaria otsikko maansa – win antaisi tarvittava määrä 3,1 miljoonaa euroa.

“viimeisen kymmenen vuoden aikana, rugby täytyi käydä läpi melko vaikeita aikoja.Toivon, että nykyisen toiminnan maajoukkueen sekä kasvava kiinnostus voi tehdä tulevaisuudessa zkapitalizovat “haluaa pääjohtaja Australian unionin Rob Clark.

Sama haluaa tehdä koko rugby – ja johtuu siitä, että ensi vuonna kokea olympialaisten debyytti. olla Rio toistaa vain sitä seitsemän pelaajaa.

Money alkoi laskea ennen loppuhuipennus. Ennen näytöstä, jonka ragbychtiví puhaltimet on lopulta maksamaan määrät, että vie sanattomaksi.