Laki Ramos ja miten hän käsiteltiin melko puhu moraalista ominaisuuksia

Laki Ramos ja miten hän käsiteltiin melko puhu moraalista ominaisuuksia “Real” Kapteeni, ja miten jalkapallo on nyt koettu. Joka tapauksessa isossa ottelussa viljeltyjen ja antaa päätelmänsä perustuu maailmanlaajuista, tulkita satoja kertoja ja imi tusinaa eri näkökulmista. Ilmentymiä tunteita kiihottaa Internet analyytikot, mitä tapahtuu pelin: Bale, joka lohduttaa Carius, hauskaa Bale, tukkeutumisen paras tavoite historiassa Mestarien liigan finaaliin, ja itkua Salah tietenkin tekee Ramos hirviö ja paskiainen. Onko tämä kaveri sylissä sata kertaa paskiainen hirviö – hänen tärkein moraalinen laatu ei ole kitsaasti, ja halu voittaa aina, vaikka sen jälkeen, että yksi huuto Salah ja puoli jalkapallo linja. Ja jalkapallon kauneus on aina se, että sääntöjä ei ole aina kirjoitettu.

Georgy Shakov:

Ramos on hirviö tai sankari? Tekijät FootballHD – Salah trauma Kuva: ESPN

Mielestäni Ramos tahallaan hyökkäsi Salahia vastaan. Tämä ei ole tavallinen törmäys. Espanjalainen ei tietysti uskonut aiheuttavan vakavaa traumaa. Halusin vain pelottaa. Periaatteessa tämä on normaali toimi Mestarien liigan finaalissa. Ramos tekee kaiken joukkueensa menestyksestä. Todellinen kapteeni. Muistatte viime vuoden lopullisen, kun Quadradon provosoi Sergio.

Ramosin suunnitelma toimi sata prosenttia. Kapteeni loukkaantui joukkueen johtajalle, kaatui vastustajan hyökkäävästä hyökkäyksestä ja tuli varjosankariksi. Tietenkään kukaan “Realista” ei sano, että heidän soittajansa tekivät samanlaisen virheen nimenomaan, mutta Ramoksen pukuhuoneessa kiitokset todennäköisesti. Salah trauma on tärkeä tapahtuma pelissä, joka on vieläkin tärkeämpää kuin Kariuksen kalliot.

Kun he ihmettelevät, miksi “Real” aina voittaa Mestarien liigan, he unohtavat tällaiset vihjeet. Salahin trauma on onnettomuus, mutta vaikutus kilpailevien johtajien puoleen on Madridin tarkoituksellinen suunnitelma.