Lähtiessään Venäjältä hän yritti saada jalansijaa Romaniassa

Toinen lahjakas afrikkalainen, joka ei pystynyt paljastamaan itseään. Hän tuli Venäjälle vuonna 2009, jolloin Moskovan CSKA vuokrasi sen kuudeksi kuukaudeksi Tanskan Midtjyllandista. Tällä kertaa riittää, että “armeijan miehet” -pelaajat näkevät Olisin kyvyn ostaa sopimuksen takaisin tammikuussa. Sekakolla oli CSKA: ssa viisi vuotta, joista 2011/12 oli erityisen hedelmällistä. Sitten laivurien uralla oli taantuma ja vuokrasopimus PAOK: ssa ja Kubanissa. Kesällä 2015 Olis jätti CSKA: n sopimuksen umpeuduttua.

Lähtiessään Venäjältä hän yritti saada jalansijaa Romaniassa osana paikallista Astraa ja Olisin viimeinen klubi oli kiinalainen Dalian Yifan, jonka hän lähti kesällä 2017. Siitä lähtien Sekou Olis on etsinyt uutta työtä, jolla hänellä on vakavia ongelmia.

SHANDAO, Brasilia, 30 vuotta

RPL: ssä hän pelasi Kuban ja Anji. Vietti 99 ottelua liigassa erottamalla 3 maalia ja 3 avustajaa.

Toinen, kuten Lacio Traore, on luettelossa oleva legionari, joka on soittanut Venäjällä Kubanille ja Anjille. Samaan aikaan, kuten norsunluurannikolla, Shandão siirtyi Krasnodar-klubista Makhachkalaan. Kuitenkin, jos Kuban osti Brasiliassa takaisin keskustaan ​​3 miljoonaa euroa, hän jätti Anjin vapaan agentin tilalle. Neljä vuotta Venäjällä hän onnistui pelaamaan paljon RPL: ​​llä ja jopa repäisi pois eliitin Kubanin kanssa. Ilmeisesti tämä pakotti Bekin menemään Anjiin, mutta Shandão ei ollut liiketoimintaa Makhachkalassa – muutama kuukausi myöhemmin hän jätti tämän klubin.

Lähtiessään Venäjältä Brasilian Beck oli sopimuksella Sportingin Hihoni ja Belgian Circle Brugge, mutta hän soitti hyvin vähän siellä ja ei ollut tärkeä toimija näille joukkueille. Heinäkuusta 2018 lähtien hän on ollut vapaan asiamiehen asemassa, ja toistaiseksi hänen tulevaisuutensa pysyy hyvin epävarmana.

Leandro FERNANDEZ, Argentiina, 35 vuotta

RPL pelasi Dynamoa. Vieti 208 ottelua liigassa, erottamalla 15 maalia ja 8 avustajaa.

10 legionaria, jotka ovat pelanneet RPL: ​​ssä, jotka eivät ole seurassa

Argentiinasta tuli yksi Venäjän jalkapalloliiton historiallisista legiooniversioista. Hän muutti Dynamosta River Plattesta tammikuussa 2006 3 miljoonaa euroa ja pysyi Moskovan seurakunnassa heinäkuuhun 2014 asti. Tänä aikana Leandro Fernandez onnistui viettämään 208 ottelua “valko-siniselle”, joka on toiseksi indikaattori klubin historiassa, kun ottelut Venäjän mestaruuskilpailuissa ovat (Alexander Tochilin on johtajan kanssa 239 taistelua).