Kuvauksen löytäminen legendaa vastaan. Voivatko tykit puhua syksyn syksyyn?

Samoin kuin taulukon ensimmäisellä sijalla, he houkuttelevat kilpa-ajoitaan.

“En edes ajattele sitä. Mutta ymmärrän, että se on varmasti hyvä aihe medialle “, Yuriz toteaa.

Ei vain median, faneille ja asiantuntijoille katsomassa tätä kaksintaistelua. Spartan Lazy vastaan ​​Pilsen Surprise. Kuka heistä onnistuu lopussa kilpailua?

Lafata: vanhempi, sitä paremmin

Lafata ja tavoitteet, tämä on vakiintunut linkki, joka on jatkunut jo vuosia. Hän ampui heidät poikana Olešníkissä, jossa hän aloitti jalkapallon Budějovice, missä hän tuli jalkapallon Jablonec.Ja Sparta, jossa hän tuli asti kolmekymppinen.

Toisaalta, Spartan kapteeni wickets odottavat edelleen, mutta tietää, kuinka kauan hän pitää huippukunnossa. Mikä pitää jopa paranee: Viime kausi oli ennätys hänelle League Cup ja antoi yhteensä kolmekymmentäkolme tavoitteita. Uusi vuosi on onnistunut yksitoista heistä.

Kuten ottelussa Schalke jäi teplákovce penkillä, se oli hyvin epätavallinen näky. Shock faneille, mutta myös hänelle. Se toimii hiljainen ja rento hyvä kaveri, mutta tällä kertaa sano mitään ja antoi yllätys Show ja valmentaja Ščasnému.

Sitten hän selitti: “Halusimme rakentaa lisää nopeutta.Mutta 99 prosenttia ottelut David ehdottoman välttämätöntä. ”

Ei ole mitään syytä kyseenalaistaa hänen sanojaan, varsinkin kun Lafata odottamaton episodi potkaisi penkillä pikemmin kuin kostutetulla. Heti kun hän juoksi Veltinsin armeijaan, hän teki maalin ja sitten laski Bohemian liigaan.

Jos se ei sulje pois äkillinen vamma, mikä tuo kentältä käsivarsinauha ja Lontoossa.

kuulun kärki, osoittaen DURIS

, joka antaa Lafata tavoite sunnuntaina, ilmoitti vedonvälittäjä Fortuna nopeudella 2,6: 1, Ďurišová ammunta taitoja lähes arvioituna vedonlyönnin – 2.8 korko: 1.

Se ilmoittaa, kuinka paljon edistystä Slovakian ampuja on tehnyt. Ensinnäkin harvat voisivat vedota siihen, Plzeňissa neljä vuotta hän antoi viisitoista tavoitetta.Kun hän tuli sisään, mikä ei ollut sääntö, se oli enimmäkseen talletuksen reunalla. Lisäksi, koska viime kesänä hän meni kuin isäntänä Mladá Boleslav.

“Uskon, että täällä saan mahdollisuuden kärkeen”, hän oli toivonut. Turhaan. Suurin osa vuodesta taas pelaavat keskikentällä, ja kun kesä tuli takaisin Pilsen, matka raportti ehdottomasti ei lakaistu.

Poissa oli todellakin Stanislav Tecl Marek Bakos jolla sivuston veti varhain, mutta liittyi muiden kilpailijat: Bosnian Express Aidin MAHMUTOVIC ja Jan Holenda, tatuoituja Hulk ja suosikki fanit.

DURIS miehitetty, työskennelleet kovasti koulutukseen, hän tarttui sattumalta otteluissa. Ja molemmat joukkuetoverit pussittaa.

mahdollisuus kimppuun, hän antoi valmentaja Koubek, mutta vain hänen seuraajansa Krejci ajoi täysillä.Vuodesta elokuun lopulla lokakuun puoliväliin, jatkoi erinomaisia ​​sarja: kuusi liigan peleissä, kahdeksan maalia.

Viime vuodenaikaa, Plzeň hyökkääjä jäi koe ja hän onnistui. Kuten hän halusi sanoa: Ei, ei, ei. Kärki minun paikkani!

Vaikka monessa suhteessa Lafata erilaisia, tässä suhteessa, on linkki. Spartan työjuhta myös joutunut kestämään aikaa, kun se yritti tehdä valmentaja keskikenttäpelaaja – aikana Kreikan osallistumista Xanthin. Hyvä koko Tšekin jalkapalloa, se ei toimi.

Tämän vuoksi nyt liiga voi odottaa houkuttelevalta ammunta kaksintaisteluun.